Serveis Socials

Centre Jove de Salut

El Centre Jove de Salut de la ciutat de Girona vol promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre els joves, mitjançant intervencions educatives, orientatives i assistencials, sempre a través d’un discurs positiu.

Aquest servei va dirigit a tots els nois i noies fins a 25 anys que viuen, estudien i/o treballen a la ciutat de Girona i a les seves famílies. En situacions d’urgència atenem també els joves que son de poblacions veïnes.

L’equip està format per dues psicòlogues, una llevadora, tres ginecòlogues, una infermera i una administrativa-informadora.

Els trobareu a la Pl. Sant Pere núm. 11 i al telèfon 972 204 212 . Atenen de dilluns a divendres en horari de matí i tarda i us recomanem que truqueu abans per concertar cita o informar-vos de l’horari d’atenció de la persona que pot atendre millor la vostra consulta.

Formació per a joves del Centre Jove de Salut

Des del Centre Jove de Salut es porten a terme diferents actuacions formatives dirigides als nois i noies de fins a 25 anys de la ciutat de Girona. La finalitat d'aquests cursos i tallers és promoure la salut i prevenir conductes de risc entre la població jove.
A continuació podeu consultar la programació d'activitats i com fer-ne la inscripció.

Centre Jove de Salut
  • Àrea de què depèn:

    Serveis a les persones
    Regidoria de Serveis Socials, Cooperació i Participació

  • Adreça:

    Plaça Sant Pere, 11
    17004 - GIRONA

  • Telèfon:

    972 204 212

  • A/e:
  • Web:
  • Horari:

    Dilluns i dijous de 9 a 14 i de 15 a 19 h
    Dimarts de 15 a 20 h
    Dimecres i divendres de 9 a 14 h
    Agost tancat

Veure en el plànol: