Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Festival de Jazz de Girona

Del 14 al 27 de setembre de 2014

Girona Inspira Jazz del 14 al 27 de setembre 2014. Durant dues setmanes, la ciutat acollirà la catorzena edició amb el millor jazz d'avantguarda nord-americà, europeu i català amb artistes de primer nivell que ompliran la capital gironina amb propostes per a tots els públics.

Imatge del festivalTots els concerts del Festival de Jazz es programaran en espais emblemàtics de la ciutat. D'una banda, en equipaments culturals consolidats com l'Auditori Palau de Congressos, el Teatre Municipal de Girona, Sala La Planeta o la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Però, per l'altra, s'habiliten espais més innovadors que s'acosten la inspiració del jazz a tota la ciutat i el seu entorn.

 

Àmbit artístic: música
Estil: jazz i músiques modernes
Dates: del 14 al 27 de setembre de 2014
Espais: Auditori de Girona, Sala La Planeta, La Mirona, Casa de Cultura de Girona i altres
Contacte: info@festivaldejazzdegirona.com
Preu entrada: des de gratuït fins a 12 €
Promotor: Ajuntament de Girona, Auditori Palau de Congressos de Girona i Produccions Fila6
Web: www.festivaldejazzdegirona.com
Facebook: facebook.com/FJazzGirona
Twitter: @FJazzGirona
Youtube: youtube.com/user/FJazzGirona