Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

FITAG. Festival Internacional de Teatre Amateur

Del 26 al 30 d'agost de 2014

El FITAG és ja un esdeveniment de prestigi que permet oferir emocions a l’escenari, nascudes de la creativitat de gent que no és professional de l’escena, però que hi aporta espectacles de primer nivell. És també, doncs, un aparador per mostrar feina ben feta que massa vegades no rep el suport de la indústria, i això dificulta que sigui reconeguda.

Imatge del festivalEl FITAG, doncs, premia molts esforços anònims i, en ocasions, invisibles, i permet mostrar feines de qualitat.

És també una manera d’entendre el teatre amateur i de donar-hi suport. Una de les seves singularitats és que permet que es relacionin actrius i actors de diverses procedències, que durant uns dies conviuen, comparteixen experiències i s’integren amb el públic.

 

Àmbit artístic: teatre
Estil: amateur
Dates: del 26 al 30 d'agost de 2014
Espais: Casa de Cultura, La Planeta, Teatre Municipal de Girona, Pati de les Magnòlies i d'altres.
Contacte: fitag@ddgi.cat - 972 202 013
Preu entrada: des de gratuït fins a 4 €
Promotor: Diputació de Girona, amb el suport de l'Ajuntament de Girona
Web: www.fitag.cat
Twitter: @fitaggirona