Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Black Music Festival

De l'1 al 22 de març de 2014

El Black Music Festival és el festival referent en música negra a Catalunya. Considerant que el blues, de la mà amb el jazz, és la música negra o afroamericana per excel·lència, i prenent com a referència la quantitat de festivals de jazz i de blues que se celebren per tot l’Estat, el Black Music Festival se centra en tota aquesta altra música negra que ha evolucionat del blues, des del rhythm’n’blues, passant pel blues, el soul, el funk, fins al hip-hop.

Imatge del festivalA l’edició de 2014 es podrà veure: John Mayal, Les veus del jazz amb Andrea Motis, Eva Fernandez, Magalí Datzira i Joan Chamorro, Big Sam's Funky Nation, Ol'Green, The Excitements, Gospel Viu: Non Stop Gospel, i fins a una trentena d’artistes.

 

Àmbit artístic: música
Estil: soul, blues, funk, rhythm'n'blues, jazz, gospel, etc.
Dates: de l'1 al 22 de març de de 2014
Espais: Auditori de Girona, La Mirona, Teatre Municipal de Girona, Teatre de Bescanó, Sunset Jazz Club, plaça independència i Espai Marfà
Contacte: info@lamirona.cat - 972 200 122
Preu entrada: des de 12 € fins a 28 € segons zona i concert
Promotor: Multi-Art Produccions, SL
Web: www.blackmusicfestival.com
Facebook: facebook.com/blackmusicfestival
Twitter: @blackmusicfest
Youtube: youtube.com/user/blackmusicfestival