Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

VI Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 23 d'octubre al 3 de novembre de 2014

Per sisena vegada, l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) convoca un concurs d’Instagram a la ciutat amb motiu de les Fires de Sant Narcís. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col•lectiu ‘Instagramers Girona’ (@igersgirona), de la mà de Pilar Junyent (@iphilar), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs juntament amb l’àrea de Promoció i Ocupació de l’Ajuntament de Girona (@turisme_gi). Enguany també s’hi suma d’una forma proactiva l’Associació d’Hostaleria de Girona (@DestiGirona) i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava (@costabrava) per reforçar el rol turístic de la ciutat.

El concurs s’iniciarà el 23 d’octubre i s’allargarà fins al 3 de novembre. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona. L’objectiu és fomentar la participació ciutadana, ensenyar bells racons de la ciutat i ensenyar al món aquesta gran festa major.

Condicions

Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #FiresGirona. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb les Fires.

El concurs comença el 23 d’octubre de 2014 a les 00.00h i acaba el 3 de novembre a les 23.59h.

Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de Turisme Girona (@turisme_gi), Igers Girona (@igersgirona) i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu igersgirona@gmail.com enviant la fotografia original amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona seran públiques al web de Fires de Sant Narcís (www.girona.cat/firesdesantnarcis) i les xarxes socials de Turisme i Igers Girona.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Girona.

Premis i jurat

El jurat està format per:

a) Francesc Grau (@fgrau), consultor especialitzat en reputació en línia.

b) Elisabet Blanch (@eli_blanch), tècnica de comunicació de l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.

c) Oficina Patronat de Turisme Girona Costa Brava (@costabrava).

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 10 de novembre de 2014.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 17h del divendres 7 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

Llista de premis:

1r premi: Excursió nocturna en raquetes de neu a La Molina (per dues persones), oferta per l’Escola Esquí Alta Cerdanya. Premi cedit per el Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

2n premi: Àpat per a dues persones a un restaurant emblemàtic de Girona. Premi cedit per l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.

3r premi: Entrada doble per a qualsevol concert de l'Auditori de Girona de la temporada de tardor (segons disponibilitat) i Val de 80 € per gastar en comerços de la ciutat. Premi cedit per l'Ajuntament de Girona i l'associació de comerç Girona Centre Eix Comercial.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Oficina Municipal de Turisme
 • Àrea de que depèn:

  Àrea de Promoció i Ocupació
  Regidoria de Turisme i Comerç

 • Adreça:

  Rbla. Llibertat, 1
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 001
  972 226 575

 • Horari:

  HORARI D’ESTIU
  De l’1 d’abril al 31 d’octubre
  De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
  Dissabtes, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

  HORARI D’HIVERN
  De l’1 de novembre al 30 de març
  De dilluns a divendres, de 9 a 19 h 
  Dissabtes,de 9 a 14 h i de 15 a 19 h 
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: