Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Nits de clàssica

Del 27 de juny al 13 de juliol de 2014

Nits de clàssica és el festival que es programa entre els mesos de juny i juliol en diferents espais de la Girona monumental. El seu contingut és eminentment clàssic i representa una extensió de la programació de l’Auditori durant la temporada d’estiu. La programació de Nits de Clàssica la rubriquen artistes de gran prestigi, i concerts d’alta qualitat amb repertoris escollits que tenen lloc en privilegiats escenaris de la ciutat.

Imatge del festivalÉs un festival fonamentat en els següents propòsits artístics: excel·lència, grans noms, espais únics i monumentals, compromís amb la música antiga i la contemporània, especial atenció als músics i compositors del nostre país, estrena d’obres específiques per al cicle i obres d’encàrrec.

L’any 2014 es presenta la tercera edició de Nits de Clàssica, que els dos anys anteriors han comptat amb artistes de la talla de René Jacobs, Jordi Savall, Philippe Jaroussky, Javier Perianes o Ton Koopman entre altres.

 

Àmbit artístic: música
Estil: clàssica
Dates: del 27 de juny al 13 de juliol de 2014
Espais: Nau gòtica i claustre de la Catedral, Teatre Municipal de Girona, Auditori de Girona, Claustre de Sant Domènec i Claustre del Monestir de Sant Daniel
Contacte: info@auditorigirona.org
Preu entrada: entre 10 € i 30 € (segons zona i concert)
Promotor: Auditori de Girona
Web: www.auditorigirona.org/nitsdeclassica
Facebook: facebook.com/AuditoriGirona
Twitter: @nitsdeclassica
Youtube: youtube.com/user/Auditoridegirona