Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Milestone Project Festival

Del 9 al 21 de juny de 2014

Després de dos anys deixant imatges irrepetibles, colors i sons que van més enllà dels que es viuen habitualment a la ciutat, Milestone Project Girona vol que aquesta tercera edició es visqui encara més per tots els racons de Girona.

Us volem proposar un nou recorregut, al llarg del qual aquest any podreu degustar l'art pels carrers i places de la ciutat.

Imatge del festivalArt Urbà de gran format i conferències, faran de la tercera edició una nova experiència per als sentits.

Des de l'inici del projecte Milestone Project disposa de l'escenari perfecte per gaudir de tots aquests elements, Girona.

Algunes de les propostes d'Art Urbà dels anys anteriors, ja formen part de la fisonomia de la ciutat.

El Milestone Project torna a Girona per celebrar la seva tercera edició, que ens proposa “Pensar i pintar la ciutat de Girona” basant-se en dos eixos fonamentals: l’Art Urbà i el Pensament.

 

Àmbit artístic: art urbà, pensament
Estil: street art, conferències i tallers
Dates: del 9 al 21 de juny de 2014
Espais: direfents espais de Girona i Centre Cultural La Mercè
Contacte: info@milestonegirona.com
Inscripcions inscripcions prèvies gratuïtes als tallers
Promotor: Gilestone Project SL
Web: www.milestoneproject.cat
Facebook: facebook.com/milestonegirona
Twitter: @MilestoneGirona
Youtube: youtube.com/user/MilestoneGirona
Pinterest: pinterest.com/milestonegirona