Beques i subvencions

Subvencions per als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona. Curs 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2016.

Molts centres educatius, amb motiu de les festes de Nadal o de la finalització del curs escolar, duen a terme activitats adreçades a la comunitat educativa i, per a la realització d’aquestes activitats, precisen d’un espai amb prou aforament per poder facilitar l’assistència, especialment, dels familiars de l’alumnat.

Molts centres disposen d’una sala d’actes o espai polivalent que adeqüen per a aquestes circumstàncies però n’hi ha que no en disposen o que, per les característiques de l’acte, no els és suficient el que tenen a l’abast.

És per aquest motiu que, des de l’Ajuntament de Girona, s’ofereix aquesta convocatòria d’ajuts per a l’ús de l’auditori.

Objectiu:

Facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat, per a la realització de festivals de Nadal i de cloenda de curs, corresponents al curs escolar 2016-2017.

Destinataris:

La subvenció s’adreça als centres públics d’educació primària, de secundària i d’educació especial de la ciutat de Girona.

Característiques de l’activitat:

Les activitats a realitzar hauran d’estar emmarcades en les festes nadalenques (desembre) o en les celebracions de cloenda del curs escolar (juny).

Terminis:

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2016.

Una vegada comunicada la concessió de la subvenció, si en el mínim d’un mes no es manifesta el contrari aquesta s’entendrà acceptada, així com les condicions generals i específiques fixades per a la seva aplicació.

Justificació de l'ajut rebut:

S’entrendrà com a justificació de l’ús la confirmació per part de la Fundació Auditori- Palau de Congressos del propi ús.

Informació i assessorament:

Us podeu adreçar al servei municipal d’Educació (pl. del Vi, 1), per correu electrònic educacio@ajgirona.cat o al telèfon 972 419 403.

Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol: