Premis i concursos

Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

Concurs de fotografia #FiresGirona, la teva creativitat pot tenir premi

El concurs s'iniciarà el 28 d'octubre i s'allargarà fins a l'6 de novembre de 2016.

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el concurs #FiresGirona a través de Twitter i Instagram, amb les Fires de Sant Narcís com a protagonista principal. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració de Catalunya Valley (@firesgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

El concurs s’iniciarà el 28 d’octubre i s’allargarà fins a l’6 de novembre de 2016. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Twitter i Instagram amb l’etiqueta #FiresGirona. Les fotografies que estiguin etiquetades amb aquest hashtag seran automàticament incloses en el concurs, sempre i quant, encaixin dins les bases.

L’objectiu és fomentar la participació ciutadana, ensenyar els bells racons de la ciutat tot promocionant-la al món.

Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #FiresGirona.  

El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb les Fires. Hi hauran 3 premis (1r premi, 2n premi i 3r premi) escollits entre les xarxes socials Twitter i Instagram. La definició dels premis la trobareu a l’apartat “els premis“.

El concurs comença el 28 d’octubre de 2016 a les 00.01h i acaba el 6 de novembre de 2016 a les 23.59h.

Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors/es també es faran públics als webs i xarxes socials dels organitzadors.

Els guanyadors/es hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu electrònic que l’organització els facilitarà un cop s’hagin posat en contacte.

Si algun dels gunayadors/es no respon a l’acceptació del premi en un termini de 7 dies naturals -dia que se’l contacta inclòs-, el premi passarà al següent fotografia més votada pel jurat.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies poden estar fetes amb qualsevol dispostiu o càmera.

Les fotografies han de ser inèdites i originals. No s’admetrà cap fotografia els drets de la qual de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament al propi participant del concurs o el seu representant legat.

La participació al concurs és gratuïta.