La nova zona verda i la nova zona blava
 

Presentació

KREAS és el primer nom que es va donar el 1832 a la proteïna que ara coneixem amb el nom de creatina, la qual és necessària per mantenir en forma la musculatura i garantir un bon rendiment esportiu. Jugant metafòricament amb aquest nom i funció, prenem el mot Kreas per identificar la "proteïna de les arts".

KREAS és el nom de la convocatòria de beques i subvencions de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Girona destinades a fomentar la formació, la creació i la producció artística, vinculades a la ciutat de Girona, en relació als camps artístics de la música, el teatre, la dansa, el circ, la literatura, les arts visuals, els audiovisuals, els videojocs i multimèdia i la cultura tradicional i popular.

Convocatòria 2019 

Resolució ajuts i beques Kreas 2019 

El termini per presentar l'acceptació de l'ajuda o subvenció és el 16 d'agost.

Girona Cultura
Servei de Cultura
Veure en el plànol:

Ultimas noticias

La targeta de GironaCultura estarà disponible de forma virtual a partir d'avui
14/03/2019  |  La versió electrònica de l'eina és gratuïta i permet simplificar el procés de préstec a les biblioteques, a més d'obtenir avantatges per assistir a espectacles i propostes culturals.
L'Ajuntament de Girona subvenciona 32 projectes culturals i artístics
03/08/2018  |  El 2018 s'ha destinat un pressupost total de 130.000 € en ajudes i subvencions per a projectes culturals.

Properes presentacions de projectes amb suport Kreas

Agenda