Relacions externes

El Gabinet d'Estudis Socials i Europeus gestiona les estructures locals, regionals, europees i internacionals de cooperació en les quals l’Ajuntament de Girona participa: Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer, Programes i projectes europeus transnacionals, Solidaritat i Cooperació, Vinculacions d'agermanament i Xarxes.

Notícies

Recepció a l'Ajuntament de Girona dels alumnes de dues escoles finlandeses
01/10/2015  |  La tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, dóna la benvinguda a la ciutat als estudiants que fan un intercanvi escolar amb el Montessori Palau.
L'Ajuntament de Girona signa un conveni amb sis ciutats europees
28/09/2015  |  L'objectiu és col·laborar conjuntament per identificar oportunitats i crear sinergies en la promoció d'estratègies comunes pel desenvolupament local centrat entre d'altres en la regeneració urbana.
Visita d'una delegació de l'Ajuntament de Girona a la ciutat germana de Bluefields a Nicaragua
31/08/2015  |  Entre el 10 i el 17 d'agost, una delegació de l'Ajuntament de Girona, encapçalada pel regidor de joventut i participació Cristóbal Sánchez, va realitzar una visita institucional i de seguiment de projectes al municipi de Bluefields, ciutat agermanada amb Girona des de 1987.
Gabinet d'estudis socials i europeus
Veure en el plànol: