Relacions externes

Relacions externes

El Gabinet d'Estudis Socials i Europeus gestiona les estructures locals, regionals, europees i internacionals de cooperació en les quals l’Ajuntament de Girona participa: Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer, Programes i projectes europeus transnacionals, Solidaritat i Cooperació, Vinculacions d'agermanament i Xarxes.

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA ‘MOBILITAT INTEL·LIGENT, ECONOMIA POTENT’ (2016)
www.girona.cat/setmanadelamobilitat
La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya orientada a sensibilitzar la ciutadania en l'ús del transport públic i de la bicicleta i en l'anar a peu, i a encoratjar les ciutats europees a promoure aquests modes de transport i a invertir en les infrastructures necessàries. Se celebra anualment el mes de setembre, enguany sota el lema “Mobilitat intel·ligent, economia potent” amb la participació de més de 30 països i 1.300 ciutats d'àmbit europeu. L’Ajuntament de Girona organitza i promou diverses activitats del 16 al 24 de setembre 2016, entre elles el Dia sense Cotxes el dia 22 de setembre.

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI ‘PATRIMONI DE TOT@S’ (2016)
http://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/presentacio-publica-de-la-donacio-del-quadre-denric-marques-familia
http://www.girona.cat/call 
Les Jornades Europees del Patrimoni ‘Europa, un patrimoni comú’, iniciativa del Consell d'Europa, se celebren arreu d'Europa durant un cap de setmana del mes de setembre amb l'objectiu d'apropar els ciutadans al patrimoni arquitectònic monumental europeu. Amb el lema ‘Patrimoni de tot@s’, les Jornades 2016, del 16 al 18 de setembre, tenen el propòsit de posar en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col•lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament público-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participin de la gestió i conservació del patrimoni. El Museu d'Història de la Ciutat de Girona i el Museu d’Història dels Jueus, entre d’altres, ofereixen cada any diverses activitats a Girona en el marc d’aquestes Jornades.

JORNADA EUROPEA DE LA CULTURA JUEVA ‘LES LLENGÜES DEL JUDAISME’ (2016)
http://www.girona.cat/call/  
La Jornada Europea de la Cultura Jueva és una jornada d'aplec i sensibilització sobre el patrimoni cultural i històric comú, per la tolerància i el diàleg, que se celebra anualment des de l'any 2000 a inicis del mes de setembre, l’any 2016 dedicades al tema ‘Les llengües del judaisme’. El Patronat Call de Girona i el Museu d’Història dels Jueus participen cada any a la Jornada amb l’organització de diverses activitats, enguany els dies 1 a 4 de setembre 2016.

THE SPUR 1618. ESPAI CATALÀ D'ART TRANSFRONTERER EUROPA CREATIVA – ETACEC (2016 – 2018)
Projecte amb número de referència 570478-CREA-1-2016-1-ES-CULT-COOP1 seleccionat en el marc del programa ‘Europa Creativa - Support to European Cooperation Projects 2016 EACEA 29/2015’ de la Comissió Europea a partir d’haver estat seleccionat dins del programa ‘Cultura Euroregió 2015-Suport Europa Creativa’ de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. The Spur (L’Esperó) és un projecte internacional en el camp de l’art contemporani i les indústries creatives impulsat i liderat per Bòlit, Centre d’Art Contemporani de l’Ajuntament de Girona que es desenvoluparà amb un equip transnacional participat per Bòlit Centre d’Art Contemporani Girona, el Centre d’Art LE LAIT – Laboratoire Artistique Internationale du Tarn (Albí, França), el Bureau des Arts et des Territoires (Montpeller, França), la Fundació Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma (Palma de Mallorca), Sputnik Oz (Bratislava, Eslovàquia), la Fondazione per l’Arte (Roma, Itàlia) i el GECT – Euroregió Piriineus Mediterrània. L’objectiu del projecte és la creació d’una xarxa europea de cooperació a l’entorn de les arts visuals i les indústries creatives a fi de desenvolupar projectes innovadors de reforçament de les capacitats professionals i de mobilitat transnacional dels creadors i amb la voluntat d’implementar processos de cogestió i de transferència de coneixement entre les diferents organitzacions.

ACTE DEL PARLAMENT EUROPEU A GIRONA "CRISI DELS REFUGIATS, CRISI D'EUROPA?" (2016)
Debat amb eurodiputats i experts celebrat el 19 de maig 2016 a l'Auditori Josep Irla de la Seu de la Generalitat a Girona. Conduït pel periodista Antoni Bassas amb la participació del diputat del Parlament Europeu i membre de la comissió de llibertats civils, justícia i afers d'interior, Josep Maria Terricabras; el diputat al Parlament Europeu, Ramon Tremosa; l'advocada responsable del servei d'acollida de refugiats i immigrants de Creu Roja a Girona, Anna Serra, i el coordinador interinstitucional i de polítiques de l'Oficina Europea de Suport a l'Asil, Mark Camilleri. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat en la cloenda del debat, inaugurat pel secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós.

SETMANA DE LA RUMBA CATALANA (2016)
Sisena edició de la Setmana de la Rumba Catalana, projecte transfronterer conjunt de l’Escola de Música Moderna de Girona, la Casa Musicale de Perpinyà i l’Escola Superior de Música de Barcelona, de promoció i preservació de la rumba catalana com a patrimoni musical en el cor de l’espai català transfronterer, amb un programa d’activitats de difusió artística, difusió acadèmica, formació, promoció i reflexió i debat desenvolupades a Girona, Perpinyà i Barcelona. L’Ajuntament de Girona col·labora a les activitats dutes a terme a la ciutat de Girona. Projecte transfrontrer iniciat l’any 2011, en el seu marc l’11 de juliol de 2015 a Girona va tenir lloc l’acte fundacional de la Candidatura per sol·licitar la inscripció de la Rumba Catalana a la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO, que compta amb el suport del Parlament de Catalunya en virtut de la Declaració llegida en el Ple del Parlament en data 24 de juliol de 2015.

EXPERIENCE ART – INCREASE MOTIVATION (2015 – 2017)
Projecte N. 2015-1-DE03-KA219-013559_6,del programa eTwinning d’Erasmus+ que es desenvolupa durant els dos cursos acadèmics 2015/16 i 2016/17, de col•laboració i intercanvi acadèmics entre instituts de Polònia, República Txeca, França, Turquia, Alemanya, i Catalunya. L’Institut Salvador Espriu de Salt ha organitzat la segona sessió transnacional d’intercanvi a Salt (Girona) la setmana del 18-24 d’abril 2016. L’Ajuntament de Girona ha col•laborat al desenvolupament d’aquesta sessió transnacional del projecte per a la visita de determinats serveis culturals i la visita guiada del Barri Vell de Girona.

JORNADA ‘EMPRENDRE A L’ESPAI TRANSFRONTERER CATALÀ’ (2016)
Jornada organitzada per la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Perpinyà i la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, celebrada el mes de març a Girona, amb la participació de la tècnica de Mobilitat Internacional del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Girona a la taula rodona ‘Empresaris i cooperació europea: oportunitat o amenaça?’.

UPBEAT ON THE ENVIRONMENT (2016) 
Projecte del programa Joventut en Acció d’Erasmus+ impulsat per l’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació amb la col·laboració de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona per a la realització d’una estada d’intercanvi a Girona el mes de març amb l’objectiu d’elaborar un decàleg de bones per revertir la problemàtica actual en matèria de medi ambient, amb la participació de trenta-tres joves provinents de Malta, Grècia, Hongria, Suècia, Letònia i Espanya.

XXV JORNADA EUROPEA AL PARLAMENT DE CATALUNYA ‘MUNICIPIS QUE FAN EUROPA’ (2016)
XXV Jornada Europea al Parlament de Catalunya dedicada al tema ‘Municipis que fan Europa’, celebrada al Parlament de Catalunya el 25 de gener 2016 amb la participació de la tinenta d'alcalde de l 'Ajuntament de Girona Sra. Marta Madrenas Mir en la taula rodona ‘Les relacions dels municipis catalans amb la Unió Europea’. La Jornada Europea al Parlament de Catalunya l’organitza anualment el Consell Català del Moviment Europeu, del qual l’Ajuntament de Girona és entitat membre. 

CREDITS4HEALTH (2016)
Projecte d’Innovació Social i Promoció de la Salut seleccionat per la Comissió Europea en el marc del 7è Programa Marc de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Demostració, n. 602386. Té per objectiu elaborar i validar un sistema d’encoratjament a la població a adoptar estils de vida saludables sobre la base de la reducció del sedentarisme, la participació activa en la vida social i l’adopció d’una dieta saludable, centrat inicialment en l’àrea euro-mediterrània a fi de poder difondre posteriorment a tot l’àmbit europeu els resultats validats. Són socis del projecte diferents administracions públiques, empreses, entitats sense finalitat de lucre, universitats i centres de recerca. En la fase de validació, l’any 2016, hi participen quatre ciutats: Girona, Salento, Florència i Plylos Nestoras.

DIVERCITY. PREVENTING AND COMBATING HOMO AND TRANSPHOBIA IN SMALL AND MEDIUM CITIES ACROSS EUROPE (2015 – 2017)
Projecte seleccionat en el marc del programa ‘Drets, Igualtat i Ciutadania 2014-2020 (BEST)’ de la Comissió Europea, amb número de referència JUAT/2014/RRAC/AG nº 4000006693. Té per objectius l’elaboració d’una diagnosi de les múltiples dimensions de la homo i la transfòbia a ciutats petites i mitjanes europees; compartir experiències i millors pràctiques; i, promoure mesures innovadores per prevenir i per combatre eficientment aquest problema social, fer visible les necessitats i les vides de les persones LGTB i assegurar els seus drets fonamentals. Lidera el projecte la Universitat de Barcelona, amb la participació, entre d’altres, de la Universitat de Girona com a soci i de l’’Ajuntament de Girona com a soci col·laborador en l’àmbit de la recerca local i per a l’organització de determinades activitats a Girona.

ESPAI TRANSFRONTERER D'ART CONTEMPORANI - ETAC Segona edició (2015 - 2016) 
Projecte seleccionat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània dins del programa Cultura Euroregió 2014 (APC-2014-02), liderat per Bòlit Centre d’Art Contemporani Girona amb la participació del Museu de l’Empordà de Figueres, el Centre d’art Laboratoire Artistique International du Tarn d’Albi, el Centre de cultura contemporània La Panacée de Montpeller i el Centre d’art contemporani Addaya d’Alaró, Mallorca. L’ETAC s’ha configurat com estructura cooperativa entre centres d’arts visuals contemporànies i plataforma de desenvolupament euroregional de les arts visuals i la creació de públics dins l’espai transfronterer, la segona edició del projecte té per objectiu la consolidació de la xarxa ETAC d’espais de residència d’artistes amb una oferta i convocatòria internacionals i el desenvolupament de projectes transfronterers i euroregionals cooperatius.

EUROPEAN INNOVATION PARTNERSHIP ON SMART CITIES AND COMMUNITIES (2014– 2020)
http://i3s.ec.europa.eu/commitment/43.html 
L’European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities és una iniciativa de la Comissió Europea per treballar de manera col·laborativa la temàtica de les ciutats intel•ligents i té com a objectiu reunir les ciutats, les indústries i els ciutadans amb la finalitat de millorar la vida urbana a través de solucions integrades més sostenibles. La iniciativa s’inscriu en l’Estratègia Europa 2020 per un creixement intel·ligent, sostenible i inclusiu – Unió per la Innovació – Cooperacions d’innovació (European Innovation Partnerships). La ciutat de Girona participa en la plataforma de cooperació ‘Processos i infraestructures integrades sobre Energia, Tecnologies de la informació i de la comunicació i Transport’. 

NATUR'ACC. CREACIÓ D'UNA OFERTA TURÍSTICA SOSTENIBLE I ACCESSIBLE A L'EIX TRANSFRONTERER GIRONA-PERPINYÀ (2014 – 2015)
Guia del Turisme per a tothom a la ciutat de Girona.
Projecte N. EFA 286/11 del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2007-2013, Eix prioritari 2 "Valoritzar els territoris, el patrimoni natural i cultural en una lògica sostenible, protegir i gestionar els recursos naturals", Tema - Turisme sostenible, amb l'Ajuntament de Girona com a cap de fila i l'Ajuntament de Perpinyà i el Consorci de les Vies Verdes Girona com a socis.

REPETICIÓ I DIFERÈNCIA. ESPAI TRANSFRONTERER D’ART CONTEMPORANI - ETAC (2014 – 2015)
Projecte seleccionat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània dins del programa Cultura 2013, liderat per Bòlit, Centre d’Art Contemporani.Girona, amb la participació del Consorci del Museu de l’Empordà de Figueres, el Centre d’art Laboratoire Artistique International du Tarn, d’Albi, el Centre de cultura contemporània La Panacée, de Montpeller, i el Centre d’art contemporani Addaya, d’Alaró, Mallorca. L’objectiu del projecte és crear un espai transfronterer d’art contemporani en el territori a partir dels centres participants; es desenvoluparà un programa de residències per a artistes que els permeti conèixer i treballar com a mínim a dos dels espais transfronterers. Aquest projecte sorgeix a partir de la col·laboració iniciada en el període 2012-2013 amb la beca de l’Euroregió a la mobilitat cultural.

INTERPARES TRUST (2013 - 2018) 
Team Europe
InterPARES Trust - ITrust és un projecte internacional de recerca que té per objectiu desenvolupar estudis i propostes per a la gestió i preservació dels documents digitals en el Núvol Informàtic (Cloud Computing) amb garanties suficients per a la seva integritat, exactitud i autenticitat. La University of British Columbia lidera el projecte internacional. El Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l’Ajuntament de Girona participa en el Team Europe del projecte ITrust com a col·laborador especialista.

PREFORMA ( 2013 – 2017)
PREservation FORMAts for culture information/e-archives és un projecte per a la implementació de formats estàndards de qualitat en la preservació a llarg termini de continguts digitals, cofinançat per la Comissió Europea dins del Seventh Framework Programme of the European Community for research, technological development and demonstration activities (2007-2013). L'objectiu principal és desenvolupar i implementar un programari de codi lliure amb la finalitat d’identificar i verificar els formats de fitxers segons el seu estàndard, de manera que pugui esdevenir una eina per a diferents organitzacions públiques europees. Els participants en el programa estudiaran i fixaran les bases sobre les quals s’haurà de desenvolupar el programari i definiran les necessitats comunes. A partir d’aquest estudi es contractaran, per via de concurs públic, les empreses que duran a terme el desenvolupament del programari i la seva implementació. L’anàlisi, valoració i validació dels resultats serà responsabilitat dels organismes participants. El projecte està liderat pel Riksarkivet (National Archives Sweden) amb la participació de 14 socis en total. El Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions (SGDAP) de l’Ajuntament de Girona hi participarà principalment en la fase de definició dels requeriments tècnics comuns i de coordinació i de preparació per fer el procés de selecció de les empreses que desenvoluparan el programari i, en menor proporció, en la difusió i en l’avaluació.

ANY EUROPEU DEL DESENVOLUPAMENT (2015)
Tercera edició de la jornada Girona-Europa ‘Jornada Lluís M. de Puig – 2015 – Any Europeu del Desenvolupament’, celebrada a Girona el dia 28 de maig de 2015 i dedicada a les temàtiques sobre Girona solidària i cooperant, Un any per la solidaritat global: la política europea de desenvolupament, i El desenvolupament internacional des de la perspectiva europea, amb la participació de l’Oficina de Cooperació i Voluntariat de la UdG, l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, el Consell municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona, el Centre Europe Direct Girona, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i el Consell Català i el Consell Basc del Moviment Europeu.

 EXPOSICIÓ ‘FOTOGRAFIES SOLIDÀRIES’
L’exposició ‘Fotografies Solidàries’ al Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal -lloc de celebració de la jornada- els dies 19 a 30 de maig de 2015 ha estat organitzada amb motiu de la Jornada Lluís M. de Puig – 2015 – Any Europeu del Desenvolupament, amb la voluntat de mostrar una visió en positiu i plural de la ciutadania de la terra mitjançant una selecció de les fotografies rebudes al llarg de diverses edicions del Concurs de Fotografia Solidària del Programa Municipal de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona.

CONCURS FOTOGRÀFIC A TWITTER I INSTAGRAM #ONESEUROPA ( 2015)
Primer concurs On és Europa? de fotografia a les xarxes socials de Twitter i Instagram, sobre els projectes realitzats a Girona ciutat amb finançament europeu organitzat pel Centre Europe Direct Girona de la UdG amb la col•laboració de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de Girona i amb el suport de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, amb dues ‘Photowalk’ associades: Photowalk Oneseuropa-Innovació “Descobrint el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona” i Photowalk Oneseuropa-Entorn “Descobrint el Barri Vell de Girona”. Els premis, en les dues modalitats Jurat i On line, s’han lliurat en el marc de l’acte institucional unitari de commemoració a Girona del Dia d’Europa 2015.

SETMANA DE LA RUMBA CATALANA (2015)
Projecte transfronterer conjunt de l’Escola de Música Moderna de Girona, la Casa Musicale de Perpinyà i l’Escola Superior de Música de Barcelona, de promoció i preservació de la rumba catalana com a patrimoni musical en el cor de l’espai català transfronterer, amb un programa d’activitats de difusió artística, difusió acadèmica, formació, promoció i reflexió i debat desenvolupades a Girona, Perpinyà i Barcelona el mes d’abril als voltants del Dia internacional del poble gitano. L’Ajuntament de Girona col·labora a les activitats dutes a termes a la ciutat de Girona.

TRAINING THE TRAINERS. DISSEMINATION OF KWOWLEDGE ON DIGITISATION ( 2013 – 2015)
Projecte seleccionat dins del programa Associacions Leonardo da Vinci / Convocatòria 2013, d’intercanvi d’experiències i coneixements sobre digitalització de documents amb l’objectiu de formar professionals que tenen responsabilitats en la formació de personal. Lidera el projecte la ciutat de Schiedam (Països Baixos) amb la participació com a socis de les ciutats de Budapest (Hongria), Gävle i la Universitat de Boras (Suècia), i Girona. El projecte s’estructura en quatre blocs de treball corresponents a la preparació d’originals (planificació, organització i càlcul de recursos), la conversió digital (aspectes tècnics de la digitalització com la tria de format i les seves conseqüències), la definició i edició de metadades (com utilitzar EAD Encoded Archival Description) i la utilització del material digitalitzat per a diverses finalitats, amb la producció final d’una guia amb els recursos educatius elaborats.

 WORKSHOP "IMAGE QUALITY ASSESSMENT IN DIGITIZATION PROCEDURES" (2014)
First Study Visit in Girona, 15th - 16th October 2014.

 SEMINARIS "A DIGITISATION PROJECT:
EUROPEANAPHOTOGRAPHY" i "DIGITAL PRESERVATION" (2015)

Second Study Visit in Girona, 11th - 13th May 2015.

ATHENA PLUS (2013-2015)
Acces to Cultural Heritage Networks for Europeana és un projecte cofinançat per la Comissió Europea dins del programa ICT-Policy Suport Programme del Programa Marc de Competitivitat i Innovació de la Unió Europea CIP-Competitiveness and Innovation framework programme 2007-2013, CIP-ICT-PSP-2012-6. Té per objectiu proveir el portal web Europeana www.europeana.eu, dedicat al patrimoni, de documentació que ja estigui disponible en format digital i que compti amb una descripció estandarditzada. En aquest projecte hi participen 40 socis, en representació de 500 institucions culturals procedents de 21 estats d’Europa, en el conjunt dels quals es parlen 25 llengües. El projecte té una durada de dos anys i està liderat per l’Instituto Centrale per il Catalogo Unico delle biblioteche italiane e per la informazioni bibliografiche (ICCU) del Ministero per i Beni e le Attività Culturali d’Itàlia. El Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions (SGDAP) de l’Ajuntament de Girona aportarà al projecte més de 400.000 documents de diferent tipologia ja digitalitzats, essent un dels socis que hi aporta més documentació.

ENTER.HUB (2012 - 2015)
Informe final i Atles de Bones pràctiques
Vídeo del projecte (YouTube)
ENTER.HUB - European Network exploiting Territorial Effects of Railway Hubs and their Urban Benefits és un projecte seleccionat per la Comissió Europea en el marc del programa URBACT II – Xarxes Temàtiques, d’intercanvi i aprenentatge en matèria de desenvolupament urbà sostenible. El projecte s’orienta a la promoció del rol de centres ferroviaris i interfícies multimodals de rellevància regional de les ciutats mitjanes, com a motors de desenvolupament urbà integrat i de regeneració econòmica, social i cultural. La ciutat de Reggio Emilia lidera el projecte, amb la participació com a socis de l’Instituto Municipal de Promoción Económica, Formación y empleo (IMPEFE) de Ciudad Real, l’Aglomeració Creil (França), Girona, Gdynia (Polònia), Lodz (Polònia), Lugano (Suïssa), Regió d’Orebro (Suècia), Porto (Portugal), Preston (Regne Unit), Rostock (Alemanya) i Ulm (Alemanya).

 GRUP DE SUPORT LOCAL URBACT GIRONA (ULSG) - ENTER.HUB (2012-2015)
Pla de formació dels Grups de Suport Local Urbact. Seminari “Planificació participativa d’acció per a Grups de Suport Local”, celebrat a Madrid els dies 6 i 7 de juny 2013, amb la participació de la direcció del projecte ENTER.HUB Girona i de la coordinació del Grup de Suport Local Urbact de Girona.
II Universitat d’Estiu per a Grups de Suport Local, celebrada a Dublín els dies 28 a 30 d’agost 2013, amb la participació de la coordinació del Grup de Suport Local Urbact de Girona.

 ENTER.HUB WORKSHOP “PLANEJAMENT URBANÍSTIC
I MOBILITAT" (2014)

Girona, 10 i 11 de juliol 2014.

 PLA D'ACCIÓ LOCAL DE GIRONA DEL PROJECTE ENTER.HUB (2015)
Girona, abril 2015
Pla d’Acció Local de Girona del projecte ENTER.HUB elaborat pel Grup de Suport Local Urbact.

EUROPEANA PHOTOGRAPHY (2012–2015)
EUROPEAN Ancient PHOTOgraphic vintaGe repositoRies of digitAlized Pictures of Historic qualitY és un projecte cofinançat per la Comissió Europea dins del programa ICT-Policy Suport Programme del Programa Marc CIP-Competitiveness and Innovation framework programme 2007-2013, Objectiu 2.2 Digitising Content for Europeana, liderat per Alinari 24 ORE spa (Florència). El projecte cobreix el període 1839-1939 -des de les primeres imatges de Fox Talbot i Daguerre fins als inicis de la Segona Guerra Mundial- i preveu contribuir amb unes 500.000 imatges al contingut d’Europeana. Juntament amb d’altres entitats i institucions col·laboradores, el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Arxiu municipal de Girona participa en el projecte amb el compromís de digitalitzar i descriure 50.000 fotografies dels fons propis i, com a líder en el grup de digitalització, d’organitzar un taller de formació.

DIGITIZATION SYSTEMS AND PROCEDURES IN PHOTOGRAPHIC IMAGE ARCHIVES
Europeana Photography Workshop, Girona 22-23 May 2012

 

Gabinet d'estudis socials i europeus
Veure en el plànol: