Cultura

Museus

Us proposem descobrir els tresors més preuats de la ciutat a través del patrimoni ric i divers que conserven els sis museus gironins que formen part de GironaMuseus: Arqueologia, art, cinema, història de la ciutat i de la comunitat jueva. Aconseguiu l'entrada conjunta amb un 50% de descompte a partir de la visita al segon museu. Vàlida durant 6 mesos, podeu trobar-la als museus de Girona, a les oficines de turisme i als hotels de la ciutat.

A part, podeu visitar el Museu de la Catedral de Girona que inclou la Nau, el Tresor i el Claustre; en aquest museu hi trobareu, també, el Tapís de la Creació.

Museu d'Història de Girona

El Museu d'Història de Girona és un museu viu, que s'obre a la ciutat, que es mou i que convida a la participació i dóna a conèixer el procés de formació de Girona, des de l'aparició de les primeres restes humanes a la zona fins a la transició a la democràcia. Es troba al mig del barri vell, en un edifici de trajectòria històrica singular, que ocupa l'antic convent de Sant Antoni de frares caputxins del segle XVIII.

S’organitza mitjançant un recorregut cronològic que comprèn distintes sales i es completa amb altres indrets escampats per la ciutat. A més compta amb una variada programació d'activitats i exposicions temporals que es duen a terme a la sala d'exposicions, la carbonera i la cisterna, el celler i a l'espai contemporani.

És un equipament ple de noves propostes que acosten la història de la ciutat d'una forma divertida i entretinguda. A la seva completa web, trobareu informació detallada de tots els recursos i materials disponibles del Museu, com ara els de fulls de sala, l’arxiu d’exposicions, informació sobre la història i evolució de l’edifici, novetats i fins i tot un espai per incloure la vostra història.

També hi trobareu informació sobre tota mena d’activitats programades pel Museu, com tallers, visites dramatitzades o itineraris per la ciutat, així com els materials didàctics que proposa el servei educatiu pels grups escolars.

Museu d'Història de Girona
 • De qui depèn:

  Ajuntament de Girona
  Àrea d'Alcaldia - Servei de Cultura

 • Adreça:

  C. de la Força, 27
  17004 - GIRONA

 • Sala d'exposicions:

  Placeta de l'Institut Vell, 1
  17004 - GIRONA

 • Sales carbonera i cisterna:

  Pujada de Sant Feliu, 2
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 222 229

 • Fax:

  972 206 989

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: