Diada Nacional de Catalunya
#11s2013

Imatge de l'assaig de la Cadena Humana. Foto de Joan RieraEls organitzadors de la Via Catalana conviden a tota la ciutadania, i especialment els habitants i comerciants dels carrers per on passarà la cadena, a engalanar finestres i balcons amb senyeres i estelades.

Imatge de l'assaig de la Cadena Humana. Foto de Joan RieraCal que tota la ciutadania tingui present que, per al bon desenvolupament d’aquest acte de participació ciutadana, durant la tarda de l'Onze de Setembre, caldrà fer algunes restriccions i talls de transit per garantir la mobilitat i la seguretat dels participants a la Via Catalana. Els organitzadors demanen disculpes per les molèsties, i agraeixen la comprensió, predisposició i col·laboració de tothom per garantir l’èxit logístic d’aquest esdeveniment tan transcendental.

RECOMANACIONS per als participants a la Via Catalana

  

La Via Catalana ja té aplicació mòbil

El programa proporciona als usuaris la principal informació de servei sobre la cadena humana de l'11 de Setembre.

La Via Catalana al mòbil

  

#11s2013 A LA XARXA

www.11s2013.cat

Aquest portal web concentra tota la informació de la Via Catalana que es viu a les xarxes socials del Twitter i Instagram a través d'unes etiquetes determinades.

#11s2013
#viacatalana
#femvia

  

PUNTS DE VENDA

Lot per a la Via Catalana
Samarretes, banderoles i adhesius

Punts de venda del Lot per a la Via CatalanaEn aquest enllaç hi trobareu informació d’alguns dels establiments de Girona on es pot comprar la samarreta groga oficial de la Via Catalana.

Notícies

L'alcalde i regidors participen a la Via Catalana
12/09/2013  |  Girona ha estat amb a la Via Catalana cap a la Independència un dels grans pols d'atracció del país, a on milers de persones s'han congregat per reivindicar que Catalunya sigui un nou estat d'Europa.
La Diputació, l'Ajuntament de Girona i la Generalitat celebren la Diada Nacional de Catalunya
11/09/2013  |  Un any més han celebrat conjuntament la Diada Nacional de Catalunya. L'acte, que ha tingut lloc aquest matí a l'auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona, ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar de persones i de nombroses autoritats.
Dispositiu especial de la Policia Municipal amb motiu de la via catalana
10/09/2013  |  La Policia Municipal de Girona mobilitzarà a 57 agents i 44 voluntaris.

Acte institucionalACTE INSTITUCIONAL
de commemoració de la
Diada Nacional de Catalunya

El president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Eudald Casadesús, us conviden a l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

L'acte tindrà lloc el dimecres 11 de setembre, a les 11 del matí, al pati de la Diputació de Girona (pda. Sant Martí, 5).

El Cor de Cambra de la Diputació de Girona clourà l'acte.

  

  

Via Catalana cap a la Independència

RECORREGUT al seu pas per Girona

Els trams del recorregut que passen per la ciutat de Girona van del 592 (zona de l'Avellaneda) fins al 605 (zona de l'Hospital Trueta).

Recorregut per Girona de la Via Catalana cap a la Independència

 

Construint un horitzó comú

La Diputació, l'Ajuntament de Girona i la Generalitat han celebrat conjuntament, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. L'acte, que ha tingut lloc a l'auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona, ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar de persones i de nombroses autoritats.

Via Catalana - "És a les teves mans"

Espot de la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana per aquest Onze de Setembre 2013, per fer una crida final a omplir els trams de les Terres de l'Ebre.
Guió i direcció: Lluís Danés

"Mà en mà" cançó de la Via Catalana per a la Independència

Gonçal, Narcís Perich i Gerard Sesé han fet la cançó 'Mà en mà' per acompanyar la cadena humana en l'acte que es farà el dia 11 de setembre de 2013 organitzat per l'ANC: la Via Catalana per la Independència de Catalunya.

 

AMI

Via Catalana cap a la Independència

Gironès per la Independència

Girona prepara BUSOS per a la Via Catalana

La llibreria Les Voltes i Girona per la Independència han organitzat diversos busos per anar a fer la cadena humana a l’Alt Empordà, on la Via Catalana ja està gairebé plena. Per això estan preparant més autobusos, ara per anar cap a les Terres de l'Ebre, on falta més gent. Joan Matamala, de la Llibreria les Voltes, explica com apuntar-s’hi:

  

La Via Catalana també a l'ESTRANGER

Ens consta i ens enorgulleix la participació de molts gironins que viuen a l’estranger, i l’Onze de Setembre no podran ser a Girona, a les cadenes humanes que s’estan duent a terme a les principals ciutats d’arreu del món (Nova York, Londres, París, Edimburg, Buenos Aires, etc). En aquest enllaç hi trobareu informació de totes les convocatòries.

Via Catalana