Mobilitat i Via Pública

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 16 al 22 de setembre de 2016 se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu Mobilitat intel·ligent. Economia potent, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic. A la ciutat de Girona la setmana s'allargarà fins al 24 de setembre.

CONCURS D'INSTAGRAM BUSKEMON GO
#mobilitatgi2016


Del 16 de setembre a les 00.00 h al 24 de setembre a les 14.00 h

Del 16 al 24 de setembre del 2016, penja les teves fotografies amb l’etiqueta #mobilitatgi2016 i entraràs al concurs d’un obsequi sorpresa per part de la secció de mobilitat de l’Ajuntament de Girona.

GUANYADORS DEL CONCURS
IMPORTANT: Per tal de poder rebre el premi del concurs és imprescindible seguir el compte d'Instagram @girona_cat i enviar la fotografia al correu comunicacio@ajgirona.cat

Un cop fetes aquestes dues coses, a partir del 27 de setembre a les 9 del matí podreu venir a recollir el premi a l'Oficina de Mobilitat de l'Ajuntament de Girona (Plaça del Vi, 1, 3a planta).

@rogercolom
@r_costal
@stargateorganic
@jonis_mcfly
@gengibredulce
@julivernia
@uryia
@ilvias
@rouge1979
@alda_cb
@salmonbros
@ecarrerasj
@sasolina

BASES DEL CONCURS

Busquem on hi ha logos de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura als busos de Girona. Aquests logos estaran enganxats amb un vinil al lateral posterior d'alguns busos interurbans de Girona. Els guanyadors seran les primeres 100 persones que enviïn la fotografia complint els requisits de les bases del concurs. Les fotografies han de ser dels logos "El cotxe es pot parar, tu no. Mou-te!" "Si no ets un il·luminat, posa llums a la bici" " Anar amb cotxe és un vici...millor moure's a peu, en bus o en bici!!".

Setmana de la Mobilitat a Girona 2016

Històric amb les activitats d'altres edicions

Activitats organitzades a Girona

Per aquest motiu i coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l'Ajuntament de Girona ha organitzta un seguit d'activitats a les quals us covida a participar.

 
Agenda
Àrea d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública
Veure en el plànol: