Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

VIII Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Del 8 al 20 de maig de 2015

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instaflors. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la 60a edició de «Girona, Temps de Flors».

El concurs comença el 8 de maig de 2015 a les 00.00h i acaba el 20 de maig a les 23.59h.

Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de Turisme Girona, Igers Girona i en aquest web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu igersgirona@gmail.com enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

 1. Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaflors seran públiques al web de Temps de Flors (www.gironatempsdeflors.cat) i les xarxes socials de Turisme i Igers Girona.
 2. Les 50 millors fotografies formaran part de l’acció promocional del 61a edició de «Girona, Temps de Flors».
 3. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.
 4. La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #instaflors significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

 1. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #instaflors implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
 2. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Girona.

Premis i jurat

 1. El jurat està format per:

  a) Magalí Puig (@magalipuig), tècnica de turisme i guanyadora de l’anterior del concurs d’Instagram #instaflors 2014.

  b) Daniela Monsó (@delesbrown), estudiant de 2n de Batxillerat artístic a l'Institut Santiago Sobrequés de Girona. Es vol dedicar al món de les arts escèniques però sempre ha tingut interès en la pintura i la fotografia. És la guanyadora del cartell de la 60 edició de «Girona, Temps de Flors»

  c) Dani Codina (@gretaway), interiorista gironí amant del disseny i de l’arquitectura, especialment dels anys 60 i 70, i moderador d’@arkiromantix_barcelona

 2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 29 de maig de 2015. Els premis s’entregaran el mes de juny en el marc del tercer #MeetGironaEmociona que tindrà lloc a l’antic Casino de Girona.
 3. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 09h del dijous 26 de maig. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.
 4. La llista de premis es publicarà els propers dies.
 5. Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

 1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 2. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms

 

Oficina Municipal de Turisme
 • Àrea de que depèn:

  Àrea d'Alcaldia

 • Adreça:

  Rbla. Llibertat, 1
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 001
  972 226 575

 • Horari:

  HORARI D’ESTIU
  De l’1 d’abril al 31 d’octubre
  De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
  Dissabtes, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

  HORARI D’HIVERN
  De l’1 de novembre al 30 de març
  De dilluns a divendres, de 9 a 19 h 
  Dissabtes,de 9 a 14 h i de 15 a 19 h 
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: