Concursos de fotografia

Imatge il·lustrativa dels concursos de fotografia 

11è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona #ViuLallum

De l'1 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca la 5a edició del Concurs d’Instagram de Nadal, que coincideix amb l’11a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques.

El concurs s’iniciarà l’1 de desembre de 2016 i s’allargarà fins al 8 de gener de 2017. Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #ViulaLlum.

Objectiu del concurs

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes.

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el Nadal a la ciutat per tal d’il·lustrar les festes a Girona.

Requisits dels participants i de presentació de les fotografies

Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #ViulaLlum. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el Nadal a la ciutat de Girona.  

Hi haurà 3 premis: millor fotografia original, millor imatge de reis i millor imatge de retrat. Les millors imatges seran escollides segons el criteri del jurat, i hauran de complir amb els requisits presents en aquestes bases.

Per tal de poder participar al concurs i evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges és recomanable seguir el compte d’Instagram @girona_cat i mencionar-lo a la publicació participant al concurs.

La publicació s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.

Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.

Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys. En el cas dels menors d’edat, segons l’article 14 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei de protecció de dades de caràcter personal, s’estableix que “podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals”.

No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’elaboració i el desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau.

Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i xarxes socials dels organitzadors. Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu comunicacio@ajgirona.cat.

La participació al concurs és gratuïta.


Calendari i terminis de participació

El concurs comença l'1 de desembre de 2016 a les 00.00 h i acaba el 08 de gener de 2017 a les 23.59 h.

Ús de les imatges i les dades

 1. Les imatges publicades amb l'etiqueta #ViuLallum seran públiques al web de l'Ajuntament de Girona i les xarxes socials dels organitzadors.
   
 2. Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades per l'Ajuntament de Girona per a futures campanyes de promoció de la ciutat.
   
 3. Pujar les fotografies amb l'etiqueta #ViuLallum implica el permís perquè l'Ajuntament de Girona es posi en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
   
 4. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer de l'Ajuntament de Girona.
   
 5. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #ViuLallum implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
   
 6. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Girona.

Premis i jurat

 1. El jurat està format per un representant de la Regidoria de Dinamització del Territori, per un de l’Àrea de Cultura, per un de l’Àrea de Promoció Econòmica, per un de l’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting de l’Ajuntament de Girona, i per un/a fotògraf/a i/o expert/a en fotografia de la ciutat.
   
 2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 13 de gener de 2017.
   
 3. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 15 h del dijous 19 de gener. En aquest cas, se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més nombre de vots pel jurat.
   
 4. Categoria de premis:
  a. Millor Fotografia Original
  b. Millor Imatge de Retrat
  c. Millor Imatge de Reis
   
 5. El jurat, en la seva deliberació, valorarà la representativitat del Nadal i e la ciutat en la imatge, l’originalitat de la fotografia i l’estètica i la qualitat de la imatge.
   
 6. Les persones guanyadores podran renunciar al premi, però en cap cas els premis es podran canviar per diners o ser objecte de qualsevol alteració o compensació a petició de la persona guanyadora.

Informació addicional

 1. L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
   
 2. En cas que el sistema d'etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada des del compte de l'Ajuntament de Girona, l'organització no se'n farà responsable. En aquest sentit, recomanem mencionar sempre @girona_cat a les publicacions, evitar perfils privats i comprovar que la publicació és visible des de qualsevol compte. En cas de comptar amb un perfil privat, aconsellem de forma addicional avisar @girona_cat a través d'un comentari a Instagram o d'un missatge directe abans que s'acabi el concurs.
   
 3. L'organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
   
 4. L'Ajuntament no es responsabilitza de les fotografies que els participants publiquin al seu compte Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen. L'Ajuntament no es responsabilitzarà que un tercer reclami drets d'imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència del present concurs.

Acceptació de les bases

 1. La publicació d'imatges amb l'etiqueta #ViuLallum significa l'acceptació d'aquestes bases.
   
 2. La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms
   
 3. La participació en el concurs comporta l'acceptació del dictamen del jurat.
Oficina Municipal de Turisme
 • Àrea de que depèn:

  Àrea d'Alcaldia

 • Adreça:

  Rbla. Llibertat, 1
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 010 001
  972 226 575

 • Horari:

  HORARI D’ESTIU
  De l’1 d’abril al 31 d’octubre
  De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
  Dissabtes, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

  HORARI D’HIVERN
  De l’1 de novembre al 30 de març
  De dilluns a divendres, de 9 a 19 h 
  Dissabtes,de 9 a 14 h i de 15 a 19 h 
  Diumenges i festius, de 9 a 14 h

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: