Espai

SERVEIS DE L'ESPAI MARFÀ

BUCS D'ASSAIG

L’Espai Marfà disposa de set bucs d’assaig dotats amb un equipament bàsic d’instruments i material tècnic que se cedeixen en règim de lloguer per a assaigs musicals, aules d’estudi o com a espais per treballar produccions concretes (preparar un disc, una gira, etc.). Els bucs d’assaig, de diferents dimensions (entre 12 m2 i 31 m2), permeten ser utilitzats de manera simultània per set grups, amb una capacitat de 3 a 15 persones en funció de cada espai.

Tots els bucs disposen d’un equip de veus. A més, hi ha quatre bucs equipats amb backline per a projectes de música rock, jazz i derivats, i un buc equipat per a projectes de hip-hop i música electrònica. 

També es disposa d’un estudi de gravació plantejat com a un servei complementari a l’activitat dels bucs d’assaig i per fer-hi activitats formatives. Consta d’un control – aula i una cabina d’enregistrament.

Hi ha 20 armariets previstos com a sistema de dipòsit i magatzem d’instruments per als usuaris del servei i dos ascensors/muntacàrregues per accedir a la segona planta.

El servei de bucs d’assaig de l’Espai Marfà és gestionat per la Casa de la Música del Gironès, entitat que també participa en la programació d’activitats musicals i ofereix un servei d’assessorament a músics.


HORARIS

Dilluns, dimarts i divendres de 15 a 22 h.
Dimecres i Dijous de 9 a 14 h i de 15 a 22 h.
Dissabte de 9 a 14 h i de 15 a 21 h

AGOST:
Dilluns a Divendres de 15 a 21 h
Dissabte tancat.
 

BUCS ESPAI MARFÀ
Tel. 972 236 815
A/e info@bucsespaimarfa.cat
www.girona.cat/bucsespaimarfa