Beques i subvencions

Ajuts als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona

Termini de presentació de sol·licituds: el 30 d'octubre de 2015.

Molts centres educatius, amb motiu de les festes de Nadal o de la finalització del curs escolar, duen a terme activitats adreçades a la comunitat educativa i, per a la realització d’aquestes activitats, precisen d’un espai amb prou aforament per poder facilitar l’assistència, especialment, dels familiars de l’alumnat.

Molts centres disposen d’una sala d’actes o espai polivalent que adeqüen per a aquestes circumstàncies però n’hi ha que no en disposen o que, per les característiques de l’acte, no els és suficient el que tenen a l’abast.

És per aquest motiu que, des de l’Ajuntament de Girona, s’ofereix aquesta convocatòria d’ajuts per a l’ús de l’auditori.

Objectius:

Facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat, per a la realització de festivals de Nadal i de cloenda de curs, corresponents al curs escolar 2015-2016.

Destinataris:

La convocatòria s'adreça als centres públics d'educació primària i secundària de la ciutat de Girona.

Calendari:

Les sol·licituds es presentaran al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Girona fins al dia 30 d’octubre de 2015. La sol·licitud anirà acompanyada del projecte de l’acte a realitzar.

Informació i assessorament

Us podeu adreçar al servei municipal d’Educació (pl. del Vi, 1), per correu electrònic educacio@ajgirona.cat o al telèfon 972 419 403.

Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol: