Beques i subvencions

Subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona per al curs 2019-2020

Presentació de sol·licituds fins al 30 de maig de 2019.

Per al curs 2019-2020 s'ha convocat la modalitat 1 (Dotació de fons) i la modalitat 2 (Activa la biblioteca) de les bases reguladores.

Objectius:

L’objecte de les subvencions és finançar projectes o activitats d’interès públic o social, d’acord amb unes modalitats de subvencions que pretenen potenciar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat a fi que puguin complir la seva funció com a facilitadores d’accés a la informació i de suport a l’aprenentatge i a la promoció lectora.

Destinataris:

La subvenció s'adreça als centres sostinguts amb fons públics i centres privats de segon cicle d'educació infantil, primària, secundària i especial de la ciutat de Girona.

Modalitats de subvencions:

Modalitat 1 - Dotació
Per a l’adquisició de fons per a la biblioteca escolar.

Modalitat 2 - Activa la biblioteca
Per a la millora i impuls de les biblioteques escolars. Adreçat als projectes dels centres educatius de la ciutat que volen impulsar i visibilitzar el potencial de la seva biblioteca escolar com a facilitadores d’accés a la informació i de suport a l’aprenentatge i a la promoció lectora.

Modalitat 3 - Biblioteca escolar oberta al barri
Convocatòria biennal. No convocada el 2019.
Per finançar l’obertura al barri de les biblioteques dels centres educatius en horari extraescolar, com a espais d’accés a la informació i de suport a l’aprenentatge i a la recerca. Durant dos cursos lectius. 
 

Per a més informació consultar les bases i la convocatòria.

Terminis:

El termini per a la presentació de sol·licituds serà el 30 de maig de 2019.

Les sol·licituds es presentaran en el model normalitzat corresponent a les subvencions per a biblioteques escolars disponible a la Seu Electrònica.

Per optar a la subvenció d'Activa la biblioteca (modalitat II), a més de marcar el tipus de subvenció (modalitat al que s'opta), caldrà omplir l'apartat de la sol·licitud corresponent a la modalitat sol·licitada.

Justificació:

La justificació es realitzarà d’acord amb el que estableix la base 17 de les bases reguladores de les subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona.

El termini per presentar la justificació de les subvencions per al curs 2019-2020, de modalitat I (Dotació), modalitat II (Activa la biblioteca), és el 31 de juliol de 2020

CONVOCATÒRIA CURS 2018-2019
El termini per presentar la justificació de les subvencions per al curs 2018-2019, de modalitat I – Dotació, modalitat II – Activa la biblioteca i pel primer any de la modalitat III – Biblioteca escolar oberta al barri, és el 31 de juliol de 2019.

Informació i assessorament:

Biblioteques de Girona
Emili Grahit, 4 c - 17002 Girona
Tel. 972 419 488.
A/e: bibliotequesdegirona@ajgirona.cat

Biblioteques de Girona
 • Àrea de què depèn:

  Cultura

 • Adreça:

  Els serveis centrals de Biblioteques de Girona es troben a la Biblioteca Carles Rahola.

  c. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona

 • Telèfon:

  Serveis centrals de biblioteques
  972 972 419 439

  Biblioteca Carles Rahola
  972 202 252

 • A/e:

  Serveis centrals de biblioteques
  biblioteques@ajgirona.cat

  Biblioteca Carles Rahola
  bpgirona.cultura@gencat.cat

 • Web:
Veure en el plànol: