Dia

En la violència masclista no hi ha només una víctima

Imatge de violència de gènereTots els estudis realitzats sobre el tema demostren que els menors que han viscut o viuen en un context de violència de gènere en la parella, viuen conflictes interns que no poden enfrontar adequadament sense ajut i, sovint, es produeixen conseqüències psicològiques, emocionals i relacionals que afecten el seu desenvolupament psicoafectiu i maduratiu, la formació de la seva personalitat i la seva autoestima.
 

Mira’ns: els fills també estem allà!!

 • Creus que quan el meu pare humilia, insulta, crida o pega a la meva mare no em fa mal?
 • Penses que sóc petit/a i no m’assabento de res? Que ho podré oblidar tot ? Que podré seguir amb la meva vida com si res?
 • De veritat creus que no parlar del tema em fa bé? 


S’estima que uns 840.000 menors han estat exposats a la violència de gènere durant l’últim any a Espanya. Representarien un 10% de la població de menors.


Els fills i filles que han patit violència de gènere en la llar familiar pateixen en diferent mesura a nivell emocional, i intenten amb diferents estratègies fer front a les situacions viscudes i restablir un cert equilibri que els permeti créixer. Malgrat això, viure en un context de violència augmenta el risc de patir símptomes d’ansietat, depressió, sentiments de baixa autoestima i culpabilització, inseguretat, tristesa, diversos símptomes psicosomàtics, alteracions del son i de l’alimentació, problemes en les relacions socials entre iguals, conductes agressives i dificultats en el rendiment escolar...

L'Ajuntament de Girona instarà els ens que presten serveis públics municipals a definir el pla d'igualtat

$resum.getData() Més informació

Clam unànime en contra de la violència envers les dones

El Saló de Descans del Teatre Municipal va acollir, dilluns 25 de novembre de 2013, l'acte institucional unitari per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Servei d'informació i d'atenció a les dones (SIAD)
 • Àrea de què depèn:

  Serveis a les Persones

 • Adreça:

  C. Joan Reglà, 16
  17003 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 222 478

 • Web:
 • A/e:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 9 a 15 h
  Tardes amb cita prèvia

Veure en el plànol:

Atenció a les dones en situació de violència 900 900 120