Dia

FLASHMOB
"Per les relacions lliures en igualtat"

Dissabte 24 de novembre de 2018, a les 10 h
A La Copa

Cartell del Flashmob

Flashmob que s'ha organitzat en el marc de les activitats que es faran amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Samarreta vermella

Aquest any hem tornat a editar més samarretes de l’activitat. Si en voleu encarregar una podeu anar al Centre Cívic Ter o truca al 972 414 952.

Idea del Flashmob

La idea d’aquest Flashmob és una proposta de “Vday. One Billion Rising Revolution”, moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Tutorial

S'ha editat un vídeo tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s’han organitzat als centres cívics de Girona (www.girona.cat/ccivics).

Assajos

Si amb el tutorial a casa no en teniu prou i voleu aprendre la coreografia per ballar amb nosaltres el 25 de novembre, podeu anar a assajar el flashmob als següents dies i llocs on s'han organitzat assajos oberts a tota la ciutadania:
 

Dissabte 17 de novembre, d'11 a 13 h, davant del Pavelló de Fontajau. En el marc de la Fira i d’Intercanvi de Segona Ma Infantil i en família.

Dilluns 19 de novembre, de 15.45 a 16.45 h, al Casal de la Gent Gran Taialà

Dimecres 21 de novembre, de 19.15 a 20.15 h, al Centre Cívic Ter

Divendres 23 de novembre, de 10 a 11 h, al Centre Cívic Ter

Cançó "Desfés el nus! (Break the chain)"

Cançó del flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” que s’organitza en el marc de les activitats que s’han preparat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) a la ciutat de Girona.

Versió original : Tena Clark and Tim Heintz
Adaptació i traducció: Anna Corominas i Mònica Carmona

Ho organtiza:

Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació de Dones de l’Horitzó, Entre Mans, Espai de la Dona i Grup d’Intercanvi de Labors), Associació de Dones Rigoberta Menchú, Associació de Dones la Cata

Hi col·labora:

Xarxa de Centres Cívics de Girona, Escola Mediterrània del Centre de Cultura Celta de Catalunya, Associació Salsa Jove, Casal Gent Gran Taialà, Club de Natació Banyoles, Consorci Olot i Banyoles, Centre Cívic de Porqueres.

Flashmob per les relacions lliures en igualtat 2018 Girona

Video resum del Flashmob per les relacions lliures en igualtat en el marc de les activitats organitzades amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2018 que va tenir lloc el 24 de novembre a la Copa de Girona.

Flashmob per les relacions lliures en igualtat 2018

El 24 de novembre de 2018, a les 10 h a la Copa de la ciutat de Girona, tindrà lloc el Flashmob per les relacions lliures en igualtat en el marc de les activitats que s'han organitzat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Vday. Girona balla contra la violència de gènere 2016 [Resum]

Vídeo resum del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones 2016 que va tenir lloc el 26 de novembre.

Vday. Girona balla contra la violència de gènere 2016 [Complet]

Vídeo complet del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones 2016 que va tenir lloc el 26 de novembre de 2016 al parc de les Ribes del Ter de Girona.

Tutorial del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere"

Aquest és el tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s'han organitzat als centres cívics de Girona.