Dia

Activitats del 25N en pdf

FLASHMOB
"Per unes relacions lliures en igualtat"

Dissabte 30 de novembre de 2019, a les 10 h
A les escales de darrere el Pavelló Municipal Girona-Fontajau

Flashmob que s'ha organitzat en el marc de les activitats que es faran amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Samarreta vermella

Idea del Flashmob

La idea d’aquest Flashmob és una proposta de “Vday. One Billion Rising Revolution”, moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Tutorial

S'ha editat un vídeo tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s’han organitzat als centres cívics de Girona (www.girona.cat/ccivics).

Assajos

Si amb el tutorial a casa no en teniu prou i voleu aprendre la coreografia per ballar amb nosaltres el 30 de novembre, podeu anar a assajar el flashmob als següents dies i llocs on s'han organitzat assajos oberts a tota la ciutadania:
 

Divendres 15 de novembre, de 10 a 11 h, al Centre Cívic Ter

Dissabte 23 de novembre, d'11 a 12 h, al Centre Cívic Ter

Dilluns 25 de novembre, d'11 a 12 h, al Centre Cívic Ter

Cançó "Desfés el nus! (Break the chain)"

Cançó del flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” que s’organitza en el marc de les activitats que s’han preparat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) a la ciutat de Girona.

Versió original : Tena Clark and Tim Heintz
Adaptació i traducció: Anna Corominas i Mònica Carmona

Ho organitza:

Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació Dones de l’Horitzó, Associació Entre Mans, Espai de la Dona i Grup d’Intercanvi de Labors), Centre Cívic Ter i SBAS Taialà.

Hi col·labora:

Xarxa de Centres Cívics de Girona, Escola Mediterrània del Centre de Cultura Celta de Catalunya, Associació Salsa Jove i Casal de Gent Gran Taialà.

Hi participa:

Associació Rigoberta, Associació La Cata, FAVIBC, Centre Obert Punt de Trobada, Club de Natació Banyoles, Consorci Olot i Banyoles, Centre Cívic de Porqueres, Escola Marta Matas i CAP Dr Vilaplana.

Flashmob per les relacions lliures en igualtat 2018 Girona

Video resum del Flashmob per les relacions lliures en igualtat en el marc de les activitats organitzades amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2018 que va tenir lloc el 24 de novembre a la Copa de Girona.

Flashmob per les relacions lliures en igualtat 2018

El 24 de novembre de 2018, a les 10 h a la Copa de la ciutat de Girona, tindrà lloc el Flashmob per les relacions lliures en igualtat en el marc de les activitats que s'han organitzat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Tutorial del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere"

Aquest és el tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s'han organitzat als centres cívics de Girona.