Dia

Activitats del 25N en pdf

FLASHMOB
"Girona balla contra la violència de gènere"

25 de novembre de 2017, a les 10 h
Al parc de les Ribes del Ter
Darrera del Pavelló Municipal Girona-Fontajau

Cartell del Flashmob

Flashmob que s'ha organitzat en el marc de les activitats que es faran amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Samarreta vermella

Aquest any hem tornat a editar més samarretes de l’activitat. Si en voleu encarregar una podeu anar al Centre Cívic Ter o truca al 972 414 952.

Idea del Flashmob

La idea d’aquest Flashmob és una proposta de “Vday. One Billion Rising Revolution”, moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Tutorial

S'ha editat un vídeo tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s’han organitzat als centres cívics de Girona (www.girona.cat/ccivics).

Assajos

Si amb el tutorial a casa no en teniu prou i voleu aprendre la coreografia per ballar amb nosaltres el 25 de novembre, podeu anar a assajar el flashmob als següents dies i llocs on s'han organitzat assajos oberts a tota la ciutadania:
 

Dissabtes 11 i 18 de novembre, de 10 a 12 h, al Centre Cívic Onyar

Dissabte 18 de novembre, de 10 a 11 h, al Centre Cívic Ter

Dissabte 18 de novembre, d'11 a 12 h, al Parc de les Ribes del Ter

Dilluns 13 de novembre, de 17.30 a 18 h, al Centre Cívic de Porqueres

Dilluns 20 de novembre, de 17.30 a 18 h, al Centre Cívic de Porqueres

Cançó "Desfés el nus! (Break the chain)"

Cançó del flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” que s’organitza en el marc de les activitats que s’han preparat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) a la ciutat de Girona.

Versió original : Tena Clark and Tim Heintz
Adaptació i traducció: Anna Corominas i Mònica Carmona

Ho organtiza:

Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació de Dones de l’Horitzó, Grup d’Intercanvi de Labors, Entre Mans i Espai de la Dona), Associació de Dones Rigoberta Menchú, Associació de Dones la Cata

Hi col·labora:

Xarxa de Centres Cívics de Girona, Mediterrània del Centre de Cultura Celta de Catalunya, Consorci Olot i Banyoles, Centre Cívic de Porqueres.

També hi participen:

Casal Gent Gran Taialà, AMPA de Taialà, Club de Natació Banyoles.

Vídeo promocional del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" 2017

El 25 de novembre de 2017, a les 11 h al parc de les Ribes del Ter de la ciutat de Girona (darrera del Pavelló Municipal Girona-Fontajau), tindrà lloc el Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" en el marc de les activitats que s'han organitzat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Vday. Girona balla contra la violència de gènere 2016 [Resum]

Vídeo resum del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones 2016 que va tenir lloc el 26 de novembre.

Vday. Girona balla contra la violència de gènere 2016 [Complet]

Vídeo complet del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones 2016 que va tenir lloc el 26 de novembre de 2016 al parc de les Ribes del Ter de Girona.

Tutorial del Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere"

Aquest és el tutorial amb el qual podreu assajar a casa, tot i que també podeu anar als assajos que s'han organitzat als centres cívics de Girona.