agenda

Com afegir esdeveniments a l'agenda?

Per inserir actes a l'AGENDA ho podeu fer a través d'aquest formulari. També ens podeu fer arribar la informació, cartells, imatges, pdf... al correu agenda@ajgirona.cat. Recordeu que tots els actes han de contenir la següent informació:

▪ Nom de l’acte
▪ Subtítol o marc (si s'escau)
▪ Data o període
▪ Horari
▪ Lloc
▪ Descripció (obligatòria d'entre 300 a 1900 caràcters)
▪ Fotografia (obligatòria i d'almenys 1024x768 píxels)
▪ Preu (si és el cas)
▪ Organitzador i web (opcional)
▪ Persona de contacte (amb telèfon i correu electrònic)

A més de fer difusió dels actes a la pàgina web www.girona.cat/agenda, totes les activitats que organitzen els serveis municipals i també els que ens fan arribar les entitats ciutadanes i agents culturals de la ciutat ens serveixen de recurs per a l'edició d'agendes especials temàtiques com per exemple: Programa de Fires, Nadal, Temps de Flors, Revista Girona Cultura, agenda esportiva... També en podem fer difusió a les xarxes socials, butlletins electrònics i columnes als diaris.

L'anticipació en la programació dels actes és la clau per fer-ne una millor i més àmplia difusió. Tan bon punt programeu un acte que es realitzi a la nostra ciutat feu-nos-ho saber, si us plau. L'actualització és constant i només estem subjectes a rebre l'activitat d'agenda dins d'un termini d'antelació determinat quan aquest acte ha de publicar-se en alguna de les agendes temàtiques que editem en paper.

Recordeu que si una activitat es fa a la via pública cal que demaneu l'autorització a l'ajuntament, entrant la sol·licitud al registre d'entrada de documents que trobareu a les oficines d'Informació i Atenció Ciutadana (veure adreces i horaris). La comunicació d'un acte que es fa a la via púbica es publicarà a l'agenda un cop s'hagi comprovat la seva autorització.

Afegir un esdeveniment
*camps obligatoris
Que ens proposes?
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Qui ets?
Pertanys a alguna organització?
captcha
Verificació del text
Equip de l'Agenda
Veure en el plànol:

Condicions de publicació

Les activitats han de ser del terme municipal de Girona.

L'Ajuntament es reserva el dret de publicar un acte al web si no té l'autorització i els permisos necessaris.

Es publicaran els cursos i tallers dels d'equipaments i serveis municipals principalment.

També es publicaran els cursos i tallers d'entitats i institucions que s'organitzin sense ànim de lucre o que tinguin una finalitat solidària i de difusió cultural molt clara.

Queden exclosos els cursos i tallers de les acadèmies privades amb ànim de lucre.
Per donar difusió al web de les seves activitats s'ha proporcionat un espai amb les seves dades de contacte i classificades temàticament. Veure web