Relacions externes

Relacions externes

El Gabinet d'Estudis Socials i Europeus gestiona les estructures locals, regionals, europees i internacionals de cooperació en les quals l’Ajuntament de Girona participa: Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer, Programes i projectes europeus transnacionals, Solidaritat i Cooperació, Vinculacions d'agermanament i Xarxes.

Albi

Data de l'agermanament: 9 de juny de 1985

Motivació de l'agermanament: La proximitat de les dues ciutats, la riquesa del seu patrimoni històric i natural i la seva voluntat de cooperació en el marc institucional, social i cultural.

 


 

Bluefields

Data de l'agermanament: 9 de desembre de 1987

Motivació de l'agermanament: La voluntat destablir vinculacions d'amistat i cooperació entre els dos municipis, mitjançant la recerca permanent de formes mútues de col·laboració i cooperació cultural, social i tècnica.


 

Farsia

Data de l'agermanament: 28 de març de 1997

Les vinculacions d'agermanament amb la daira de Farsia s'estableixen el 28 de març de 1997, després de dos anys de celebració a Girona de colònies per a nens i nenes sahrauís organitzades per part de la delegació gironina de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí ACAPS. La motivació és el manteniment de lligams d'amistat i solidaritat per tal d'avançar en el camí de la pau, la llibertat i el progrés mitjançant la col·laboració i la cooperació en el desenvolupament material, cultural i social de les dues comunitats.


 

Reggio Emilia

Data de l'agermanament: 16 de setembre de 1982

Motivació de l'agermanament: La voluntat d'ambdues ciutats d'establir i consolidar el coneixement mutu, la cooperació i l'intercanvi d'experiències com a ciutats de progrés, d'educació i de cultura.

La pianista i professora de l’Istituto Superiore di Studi Musicali de Reggio Emilia Manila SANTINI participa en el XIIè Festival de Música de Besalú amb el concert Chopin Portrait, el diumenge 28 de setembre 2014.


 

Gabinet d'estudis socials i europeus
Veure en el plànol: