Servei de Cultura

Presentació

La cultura és un dels principals actius i referents de la ciutat de Girona, i un instrument fonamental en l’exercici de la seva capitalitat. El servei de Cultura, amb una estructura de personal de més de 100 persones i 21 equipaments, coordina i gestiona l’acció cultural municipal. A través de diferents programes i serveis, aquesta acció abasta els tres estadis de la cadena de valor cultural: la creació/producció, la formació i la difusió/exhibició. 

Fomentar la creació, el pensament i el debat, donar suport a les iniciatives culturals de la ciutadania, proposar una oferta de qualitat, impulsar el treball coordinat amb el conjunt d’agents culturals de l’entorn i garantir l’accés universal a la cultura, són els cinc eixos bàsics sobre els que s’estructura l’acció del servei.

Una mitjana anual de prop de 4.000 activitats programades i més d'1.200.000 d'usos (dades 2017) ens ofereix una imatge diàfana de la dimensió i dinamisme de l’acció cultural municipal. La satisfacció de la ciutadania i un retorn social proporcionat ens informarà sobre la consecució dels objectius del servei. 

Notícies

L'Aula d'escriptura de Girona tanca el curs amb una lectura de textos de l'alumnat i comença la campanya promocional d'inscripcions pel curs vinent
12/06/2019  |  L'acte tindrà lloc el proper dijous, 13 de juny, a les 18 h, a l'Auditori de La Mercè. Les inscripcions pel curs 2019-2020 començaran a partir de l'1 de juliol.
Les imatges i els pensaments de les grans actrius del segle XX protagonitzen la nova exposició temporal del Museu del Cinema
11/06/2019  |  La mostra "(Actrius) Icòniques", amb materials procedents de la Col·lecció Vicenç Arroyo, es podrà veure fins al 29 de setembre.
Curset de d'estiu d'Art Contemporani per a nens de 8 a 12 anys
07/06/2019  |  Al Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
Marcel Gorgori organitza, per primera vegada a Girona, el seu curs d'estiu d'òpera
06/06/2019  |  L'activitat tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè del 10 al 14 de juny i girarà a l'entorn de la figura del compositor Giaccomo Puccini.
Catorze joves estudiants de l'Escola de Música Moderna del Gironès protagonitzen l'obra "Dones, el musical"
05/06/2019  |  L'espectacle es podrà veure demà, a les 20.30 h, al Teatre Municipal de Girona.

Girona Cultura

Girona Cultura
Servei de Cultura
Veure en el plànol:

PECT ICC. Indústries Culturals i Creatives