Servei de Cultura

Presentació

La cultura és un dels principals actius i referents de la ciutat de Girona, i un instrument fonamental en l’exercici de la seva capitalitat. El servei de Cultura, amb una estructura de personal de més de 100 persones i 21 equipaments, coordina i gestiona l’acció cultural municipal. A través de diferents programes i serveis, aquesta acció abasta els tres estadis de la cadena de valor cultural: la creació/producció, la formació i la difusió/exhibició. 

Fomentar la creació, el pensament i el debat, donar suport a les iniciatives culturals de la ciutadania, proposar una oferta de qualitat, impulsar el treball coordinat amb el conjunt d’agents culturals de l’entorn i garantir l’accés universal a la cultura, són els cinc eixos bàsics sobre els que s’estructura l’acció del servei.

Una mitjana anual de prop de 4.000 activitats programades i més d'1.200.000 d'usos (dades 2017) ens ofereix una imatge diàfana de la dimensió i dinamisme de l’acció cultural municipal. La satisfacció de la ciutadania i un retorn social proporcionat ens informarà sobre la consecució dels objectius del servei. 

Notícies

L'expressió corporal i el teatre dansa protagonitzen el dinovè Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona
16/07/2019  |  El FITAG tindrà lloc entre el 27 i el 31 d'agost a nou municipis de la demarcació, amb Xile com a país convidat.
L'entitat Música Antiga de Girona edita "Les 40 hores de Girona. Música eucarística dels segles XVII i XVIII"
12/07/2019  |  El CD és el resultat de la gravació en directe del concert que va portar a terme la formació el 2 de desembre del 2018 a l'Auditori de la Mercè.
La celebració del Dia Internacional de la Música a Girona arriba a la vintena edició
20/06/2019  |  Demà, divendres 21 de juny, hi haurà més de seixanta actuacions dividides en dotze escenaris diferents.
La segona edició del festival benèfic de dansa "Girona en moviment" es farà del 4 al 7 de juliol
18/06/2019  |  El Teatre Municipal de Girona serà l'escenari de les dues gales de l'esdeveniment i l'Auditori de la Mercè acollirà l'estrena de l'espectacle "Mare vull ser pescador"
L'Aula d'escriptura de Girona tanca el curs amb una lectura de textos de l'alumnat i comença la campanya promocional d'inscripcions pel curs vinent
12/06/2019  |  L'acte tindrà lloc el proper dijous, 13 de juny, a les 18 h, a l'Auditori de La Mercè. Les inscripcions pel curs 2019-2020 començaran a partir de l'1 de juliol.

Girona Cultura

Girona Cultura
Servei de Cultura
Veure en el plànol:

PECT ICC. Indústries Culturals i Creatives