Aula
ACTE DE CLOENDA 2015-2016
Divendres 10 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda de curs de l’Aula d’escriptura, amb la presència del regidor de cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, Josep Gordi. En el transcurs de l’acte es van lliurar els diplomes als alumnes que finalitzen tot l’itinerari formatiu.
Foto: Glòria Sànchez
 

Foto de la cloenda del curs 2015-2016

Inscripcions 2016-2017
Inscripcions a partir del 2 de juny
 

  

Segona promoció de l'Aula d'Escriptura de Girona

Una trentena d'alumnes de l'Aula d'Escriptura de Girona, adscrita a l'Escola Municipal d'Humanitats, van rebre ahir en la festa de final de curs a l'Auditori de La Mercè els diplomes que acrediten que han completat el seu itinerari formatiu en prosa, poesia o guió teatral i audiovisual. La matriculació per al pròxim curs ja està oberta.

Aula d'escriptura de Girona

L'Aula d'Escriptura és un espai de formació en escriptura i lectura de l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Universitat de Girona. S'emmarca en la programació de l'Escola Municipal d'Humanitats. Les sessions es porten a terme al Centre Cultural la Mercè.

Notícies

L'Aula d'Escriptura celebra la segona promoció
14/06/2016  |  El regidor de cultura, Carles Ribas, va fer entrega dels 27 diplomes en un acte celebrat a l'Auditori de La Mercè.
El proper 2 de juny l'Aula d'escriptura obre el període de matriculacions pel curs 2016-17
27/05/2016  |  A partir del 2 de juny es podrà consultar tota la informació al web.

 

L'Aula d'escriptura és presencial.
L'assistència és obligatòria com a mínim en el 80 % de les sessions (incloent-hi les conferències de cada mòdul)