Aula

 

L’Aula d’Escriptura es proposa que els alumnes aprenguin a escriure textos convincents i seductors, i a comprendre i contextualitzar grans obres de la literatura universal. L’itinerari formatiu parteix d’un curs de base sobre l’elaboració de textos escrits i s’especialitza en gèneres segons els interessos i aptituds de cada alumne.

Al final de l’itinerari formatiu de quatre mòduls els alumnes disposaran de les eines i els recursos necessaris per enfrontar-se al full en blanc gràcies a la formació rebuda mitjançant classes, lectures, conferències i exercicis.

Tots els cursos de l’Aula d’Escriptura parteixen de dues conviccions. La primera, que sense llegir textos modèlics i heterogenis no és possible avançar en l’escriptura. La segona, que sense supervisió costa molt més aprendre a escriure. Els mòduls estan concebuts de manera que una part substancial de cada classe està dedicada a comentar el que s’ha llegit i el que s’ha escrit a casa.
 

 

Mòdul 2

En el segon mòdul, els estudiants han de triar entre l’itinerari de prosa i el de poesia. Si hi ha prou matriculats, també serà possible seguir l’itinerari de cinema i teatre.

OPCIÓ 1:

Poesia 1

Professora: M. Rosa Font

 

OPCIÓ 2:

Prosa 1

Professors: Vicenç Pagès i professor a determinar

 

OPCIÓ 3:
segons
inscrits

Guió teatral i audiovisual 1

Professor: Joan Solana

 

Grans obres de la literatura universal

Professora: Mita Casacuberta