Aula

Després de quatre cursos de formació, l’Aula compta amb un nombre d’exalumnes important per al qual es programen activitats formatives de seguiment exclusives per a ells:
 

Activitats per als exalumnes. Curs 2017-2018
 

Sessió d'espais per a trobades regulars sense professor

El centre posa a disposició dels exalumnes les sales de treball del Centre Cultural La Mercè de forma gratuïta per tal que es trobin i comentin els seus textos. Per utilitzar aquest servei és necessari que hi hagi un interlocutor del grup que faci la petició per correu electrònic especificant el nombre de persones i el calendari de trobades, que caldrà adequar a la disponibilitat dels espais.
 

Taller d’aprofundiment

Es proposa la creació d’un grup de treball que es trobi una vegada al mes. Aquest grup escriu a partir de temes que es van proposant de trobada a trobada i que els inscrits s’envien entre ells i comenten a la trobada següent.
En 3 de les trobades es comptarà amb l’assessorament d’un professor que haurà llegit els textos i els comentarà amb el grup.
Calendari: el segon dimecres de cada mes (11 d’octubre, 9 de novembre -excepcionalment un dijous-, 13 de desembre, 10 de gener, 14 de febrer, 11 d’abril i 9 de maig)
Horari de les sessions: a les 18 h
Conductor de les tres sessions amb professor: Xavier Carmaniu
Dates de les sessions amb professor: 9 de novembre, 14 de febrer i 11 d’abril
 

Seminari I ara què?

Seminari intensiu per conèixer les plataformes que s’ofereixen als alumnes per donar visibilitat als seus textos.
Professora: Carlota Torrents, agent literària
Data: 30 de gener de 2018
Horari: de 18 a 20 h.
L’Aula també vetlla per trobar vies de publicació de textos dels exalumnes en el marc de les plataformes de publicació municipals.