Aula

Després de quatre cursos de formació, l’Aula compta amb un nombre d’exalumnes important per al qual es programen activitats formatives de seguiment exclusives per a ells:
 

Activitats per als exalumnes. Curs 2019-2020
 

Sessió d'espais per a trobades regulars sense professor

El centre posa a disposició dels exalumnes les sales de treball del Centre Cultural La Mercè de forma gratuïta per tal que es trobin i comentin els seus textos. Per utilitzar aquest servei és necessari que hi hagi un interlocutor del grup que faci la petició per correu electrònic especificant el nombre de persones i el calendari de trobades, que caldrà adequar a la disponibilitat dels espais.
 

Taller de seguiment

Grup de treball autònom pensat que a exalumnes de l’Aula d’escriptura amb ganes de continuar tenint una pauta per escriure. Els grups s’autogestionen a partir d’un calendari establert i es troben al Centre Cultural la Mercè una vegada al mes. Els inscrits escriuen de forma regular a partir de temes que es pacten al grup i els textos es llegeixen i comenten de forma compartida.

El curs té vuit sessions, en tres de les quals es compta amb l’assessorament d’una escriptora-professora que haurà llegit els textos i els comentarà amb el grup.

Professora: Mercè Cuartiella

GRUP 1 - Els dimecres a les 17 h
Calendari: els dimecres 9 d’octubre, 6 de novembre, 18 de desembre de 2019 i 15 de gener, 12 de febrer, 11 de març, 15 d’abril i 13 de maig de 2020
Sessions amb tutoria (a càrrec de la professora Mercè Cuartiella): 6 de novembre, el 12 de febrer i el 13 de maig

GRUP 2 - Els dilluns a les 18 h
Calendari: els dilluns 7 d’octubre, 4 de novembre, 16 de desembre, 13 de gener, 10 de febrer, 9 de març, 13 d’abril i 11 de maig
Sessions amb tutoria (a càrrec de la professora Mercè Cuartiella): 4 de novembre, 10 de febrer i 13 d’abril