Aula

Després de quatre cursos de formació, l’Aula compta amb un nombre d’exalumnes important per al qual es programen activitats formatives de seguiment exclusives per a ells:
 

Activitats per als exalumnes. Curs 2018-2019
 

Sessió d'espais per a trobades regulars sense professor

El centre posa a disposició dels exalumnes les sales de treball del Centre Cultural La Mercè de forma gratuïta per tal que es trobin i comentin els seus textos. Per utilitzar aquest servei és necessari que hi hagi un interlocutor del grup que faci la petició per correu electrònic especificant el nombre de persones i el calendari de trobades, que caldrà adequar a la disponibilitat dels espais.
 

Taller d’aprofundiment

Es proposa la creació d’un grup de treball que es trobi una vegada al mes. Aquest grup escriu a partir de temes que es van proposant de trobada a trobada i que els inscrits s’envien entre ells i comenten a la trobada següent.

En 3 de les trobades es comptarà amb l’assessorament d’un professor que haurà llegit els textos i els comentarà amb el grup.

Calendari: els dimecres 10 d’octubre, 7 de novembre, 19 de desembre de 2018 i 16 de gener, 13 de febrer, 13 de març, 17 d’abril i 15 de maig de 2019
Sessions amb tutoria (a càrrec de la professora Mercè Cuartiella): 7 de novembre, el 13 de febrer i el 17 d’abril
Horari: a les 17 h
 

El guió de còmic. Taller monogràfic d’escriptura

El còmic, la historieta i el tebeo expliquen una història, amb paraules o sense, mitjançant la disposició d’elements gràfics dins la pàgina, convertida en unitat bàsica de significat: la pàgina és frase, paràgraf i fins i tot relat. En aquest curs tractarem en quatre lliçons els elements bàsics del guió de còmic, amb la idea de treballar sobre un element narratiu o plàstic determinat.

Calendari: els dimecres 5, 12, 19 i 26 de juny
Horari: de 18 a 20 h.
Adreçat a totes les persones interessades
Places limitades (15 persones)
Preu d’inscripció: 45 € (sense descomptes)

Quim Noguero és guionista de còmic per a adaptacions de clàssics de l’editorial Teide. Ha comissariat exposicions sobre Víctor Mora i el capitán Trueno o el Jabato, sobre la col·lecció Joyas Literarias Juveniles de Bruguera, sobre Tintín i Astèrix, i sobre guionistes i dibuixants com Manel Fontdevila, Miguel Gallardo, Alfons López o Jesús Blasco.