Butlletins electrònics

Subscripció als butlletins de l'Ajuntament de Girona

Utilitzeu el següent formulari per subscriure-us a un o més butlletins electrònics, segons la temàtica que us interessi. Podeu cancel·lar la subscripció sempre que vulgueu des dels missatges que rebeu periòdicament amb el butlletí.

Un cop hàgiu enviat el formulari rebreu un missatge automatizat per cada subscripció, el qual contindrà un enllaç de confirmació. La subscripció no es farà efectiva fins que no cliqueu l'enllaç.

Subscripció als butlletins de cultura

Cultura

Subscripció als butlletins dels diferents àmbits culturals relacionats amb les activitats dels equipaments municipals i organismes autònoms següents: Auditori de Girona, Biblioteques de Girona, Bòlit, Casa Masó, Centre d’Art Contemporani. Girona, Escola Municipal d’Art, Escola Municipal d’Humanitats, Espai Marfà, Museu del Cinema, Museu d’Història de Girona, Museu d’Història dels Jueus i Teatre Municipal de Girona.

Per subscrivir-vos, modificar dades o donar-vos de baixa trieu una de les següents opcions:

Club Girona Cultura
Cliqueu aquí si voleu rebre o deixar de rebre informació i obtenir els avantatges i descomptes del Club.

Compra d’entrades
Cliqueu aquí i aneu a la vostra zona personal si voleu rebre o deixar de rebre informació en cas que hàgiu comprat entrades per espectacles culturals des del desembre de 2014, però no sou socis del Club.

Rebre informació 
Cliqueu aquí si no heu comprat entrades des del desembre de 2014 ni voleu ser del Club Girona Cultura, però voleu rebre informació cultural.

Formulari de subscripció


Temàtica general

 • Periodicitat setmanal (dijous)
  Conté les principals notícies publicades al web la darrera setmana, així com la previsió dels actes d'agenda més destacats. Aquest servei s'ha creat per tal de facilitar l'accés de la població a la informació més destacada del consistori i de la ciutat.

Empresa

 • Periodicitat quinzenal
  Per estar al dia i conèixer totes les formacions i activitats del servei Girona Emprèn a més d'informacions d'interès per a les empreses i les persones que volen tirar endavant el seu projecte empresarial.
 • Trimestral
  Aquest butlletí informarà de les novetats de la reforma horària i de les noves adhesions per aconseguir una millor gestió del temps.

Esports

 • Enviament puntual
  Conté informació dels esdeveniments esportius més rellevants i de les activitats organitzades pel SME.

Serveis Socials

 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitzen els centres cívics.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Onyar.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Pla de Palau.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Pont Major.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Sant Narcís.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Santa Eugènia.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Ter.

Les vostres dades personals s'incorporaran en el fitxer automatitzat Mailings de l'Ajuntament de Girona únicament per a la difusió dels Butlletins de l'Ajuntament de Girona, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, cancel·lació, modificació i oposició per telèfon 972 419 502, correu electrònic comunicacio@ajgirona.cat o correu postal (Plaça del Vi, 1, 17004, Girona).

Els serveis de subscripció del Butlletí general de l'Ajuntament de Girona es porten a terme mitjançant els serveis de distribució de MailChimp, per tant, la subscripció comporta també l'acceptació de la seva política de privacitat. A la vegada per exercir el dret de cancel·lació us recomanem que feu servir el sistema de baixa dels serveis de distribució de MailChimp a través de l'enllaç que trobareu al peu del butlletí que rebreu.

Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol: