Butlletins electrònics

Subscripció als butlletins de l'Ajuntament de Girona

Utilitzeu el següent formulari per subscriure-us a un o més butlletins electrònics, segons la temàtica que us interessi. Podeu cancel·lar la subscripció sempre que vulgueu des dels missatges que rebeu periòdicament amb el butlletí.

Un cop hàgiu enviat el formulari rebreu un missatge automatizat per cada subscripció, el qual contindrà un enllaç de confirmació. La subscripció no es farà efectiva fins que no cliqueu l'enllaç.

Tractament de dades de caràcter personal personals

Les vostres dades personals s'incorporaran en el fitxer automatitzat Mailings de l'Ajuntament de Girona únicament per a la difusió dels Butlletins de l'Ajuntament de Girona, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, cancel·lació, modificació i oposició per telèfon 972 419 502, correu electrònic comunicacio@ajgirona.cat o correu postal (Plaça del Vi, 1, 17004, Girona).

Els serveis de subscripció del Butlletí general de l'Ajuntament de Girona es porten a terme mitjançant els serveis de distribució de MailChimp, per tant, la subscripció comporta també l'acceptació de la seva política de privacitat. A la vegada per exercir el dret de cancel·lació us recomanem que feu servir el sistema de baixa dels serveis de distribució de MailChimp a través de l'enllaç que trobareu al peu del butlletí que rebreu.

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiteu el nostre lloc web www.girona.cat/dadespersonals

Formulari de subscripció


Temàtica general

 • Periodicitat setmanal (dijous)
  Conté les principals notícies publicades al web la darrera setmana, així com la previsió dels actes d'agenda més destacats. Aquest servei s'ha creat per tal de facilitar l'accés de la població a la informació més destacada del consistori i de la ciutat.

Empresa

 • Periodicitat quinzenal
  Per estar al dia i conèixer totes les formacions i activitats del servei Girona Emprèn a més d'informacions d'interès per a les empreses i les persones que volen tirar endavant el seu projecte empresarial.
 • Trimestral
  Aquest butlletí informarà de les novetats de la reforma horària i de les noves adhesions per aconseguir una millor gestió del temps.

Esports

 • Enviament puntual
  Conté informació dels esdeveniments esportius més rellevants i de les activitats organitzades pel SME.

Joventut

 • Peridicitat quinzenal
  Conté les principals notícies i activitats que organitzen L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

Serveis Socials

 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Onyar.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Pla de Palau.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Pont Major.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Sant Narcís.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Santa Eugènia.
 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitza el Centre Cívic Ter.

Turisme

 • Periodicitat mensual
  Conté notícies i novetats de productes turístics de la ciutat de Girona així com l’agenda més destacada, i els motius per visitar Girona cada mes.

Serveis Socials

 • Periodicitat mensual
  Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitzen els centres cívics.

Subscripció als butlletins de cultura

Cultura

Butlletins d’informació cultural
PERIODICITAT VARIABLE SEGONS ÀMBIT
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció als diferents bulletins d’informació cultural, classificats per àmbit: arts escèniques; música; activitats musicals; arts escèniques; arts visuals; audiovisuals; lectura, ciència i humanitats; patrimoni i museus; i infantils i familiars.

Subscripció al butlletí de mobilitat - School Chance

School Chance

El butlletí del projecte europeu School Chance troba maneres innovadores per fomentar la mobilitat sostenible i autònoma d’escoles.

Per subscrivir-vos, modificar dades o donar-vos de baixa, heu d'enviar un correu electrònic a schoolchance@ajgirona.cat

Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: