Carles

Imatge de Carles RaholaL’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó, es complau a convidar-vos als actes de commemoració del 75è aniversari de l’afusellament de Carles Rahola i Llorens.

  • Divendres 14 de març, a les 22 h, davant el seu monòlit, a la rambla de la Llibertat: ofrena floral, actuació musical i encesa d’espelmes.
  • Dissabte 15 de març, a les 12 del migdia, al Jardí de la Infància, lectura del text de Carles Rahola “Refugis i jardins”, publicat al diari L’Autonomista el dia 8 de febrer de 1938, a càrrec d’alumnes de l’Institut Carles Rahola, i descoberta d’una placa commemorativa.

Fulletó informatiu

Llibret de Carles Rahola

Notícies

L'Ajuntament de Girona commemora el 75è aniversari de l'afusellament de Carles Rahola
13/03/2014  |  Una ofrena floral, demà a les 22 h, i la descoberta d'una placa en record de l'intel·lectual gironí, dissabte a les 12 h, seran els dos actes més destacats de la rememoració de l'efemèride.
El Jardí de la Infància acull l'acte de commemoració del 75è aniversari de l'afusellament de Carles Rahola
17/03/2014  |  L'Ajuntament de Girona instal·la una placa en record a Carles Rahola que recull un paràgraf del seu article "Refugis i jardins", publicat al diari l'Autonomista el 8 de febrer de l'any 1938.