Girona,

Girona, carrers de música és una iniciativa que vol potenciar i regular la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d’una aposta per la cultura i per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat amb el territori fent visible el potencial creatiu dels músics gironins.

Girona, carrers de música és un projecte obert que s’adreça a tots els músics: professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumentals i combos, etc.).

S’han previst un total de vint-i-un Punts d’interpretació musical. Per actuar cal acreditar-se prèviament i tramitar la corresponent reserva. 

 

 

Girona Cultura

Notícies

Nou actuacions per dia durant el primer any de funcionament del projecte "Girona, carrers de música"
09/11/2015  |  La majoria de les actuacions són de solistes amb guitarra i es concentren a les 12 h i a les 18 h dels divendres i dissabtes a la Rambla, el passeig de Canalejas i el carrer de Santa Clara.
L'Strenes surt als carrers de Girona
06/02/2015  |  La tercera edició del festival inclourà la plaça del Mercadal i la plaça de Sant Feliu com a escenaris d'algunes de les actuacions
"Girona, carrers de música" convida la comunitat musical a interpretar música al carrer
13/11/2014  |  La fase de proves del projecte es conclou amb 400 d'actuacions musicals gestionades a la via pública. S'inicia la campanya de difusió de la iniciativa entre la comunitat musical amb la presentació dels vídeos promocionals.
El Festival Internacional de Mapping de Girona completa la seva programació amb varietat d'activitats
29/07/2014  |  Les Jornades Tècniques del FIMG, la música al carrer, les propostes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal i del Bòlit, i Tempo sota les estrelles, complementen les diferents projeccions que tindran lloc a la ciutat del 30 al 3 d'agost.