Girona,

Girona, carrers de música és una iniciativa que vol potenciar i regular la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d’una aposta per la cultura i per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat amb el territori fent visible el potencial creatiu dels músics gironins.

Girona, carrers de música és un projecte obert que s’adreça a tots els músics: professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumentals i combos, etc.).

S’han previst un total de vint-i-un Punts d’interpretació musical. Per actuar cal acreditar-se prèviament i tramitar la corresponent reserva. 

 

 

Girona Cultura

Notícies

La targeta de GironaCultura estarà disponible de forma virtual a partir d'avui
14/03/2019  |  La versió electrònica de l'eina és gratuïta i permet simplificar el procés de préstec a les biblioteques, a més d'obtenir avantatges per assistir a espectacles i propostes culturals.
Nou actuacions per dia durant el primer any de funcionament del projecte "Girona, carrers de música"
09/11/2015  |  La majoria de les actuacions són de solistes amb guitarra i es concentren a les 12 h i a les 18 h dels divendres i dissabtes a la Rambla, el passeig de Canalejas i el carrer de Santa Clara.
L'Strenes surt als carrers de Girona
06/02/2015  |  La tercera edició del festival inclourà la plaça del Mercadal i la plaça de Sant Feliu com a escenaris d'algunes de les actuacions
"Girona, carrers de música" convida la comunitat musical a interpretar música al carrer
13/11/2014  |  La fase de proves del projecte es conclou amb 400 d'actuacions musicals gestionades a la via pública. S'inicia la campanya de difusió de la iniciativa entre la comunitat musical amb la presentació dels vídeos promocionals.