La

Què fem des de La Caseta?

A La Caseta treballem perquè la ciutadania tingui un fàcil accés al coneixement de la ciutat en un sentit ampli: història, patrimoni, funcionament, medi ambient. L'oferta d'activitats és molt diversa i està adreçada tant als centres educatius en concret com a la ciutadania en general. També hi podeu trobar un Servei d'informació, documentació i préstec de materials relacionats amb la ciutat de Girona, així com una col·lecció de publicacions relacionades amb alguns des recursos educatius i adreçades també a tota la ciutadania.
 

 Activitats adreçades als centres educatius

És l'oferta de Recursos Educatius. En algunes activitats, cal fer una sol·licitud prèvia per tal de planificar el calendari i altres detalls de l'activitat. Posteriorment a aquesta sol·licitud, es procedirà a la inscripció. La sol·licitud es pot fer directament des d'aquesta web de La Caseta. Per a les activitats que no cal fer sol·licitud prèvia, trobareu informació de com inscriure-s'hi a la fitxa explicativa de cadascuna d'elles.
 

 Activitats adreçades a la ciutadania

Aquestes activitats són obertes a tota la ciutadania i estan pensades perquè es puguin fer en grup. Per sol·licitar-les, cal posar-se en contacte amb La Caseta.
 

 Publicacions

La Caseta disposa de diferents publicacions per a docents i ciutadania en general per aprofundir en el coneixement de diversos temes relacionats amb la història, el patrimoni i el funcionament de la ciutat de Girona:

Girona, Itineraris
Fem ciutat
Festes i tradicions a Girona
Quadern de treball del Museu
Recull de Jocs Florals i Literaris Escolars