Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

La tria: Taller d'orientació educativa

Referència251 (codi 1019)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Ocupació i emprenedoria

Al llarg de la vida hem de prendre decisions que ens sotmeten a pressions i preguntes. Una és la tria dels estudis. Aquest taller proposa un seguit d'exercicis i dinàmiques amb un objectiu molt clar: compartir incerteses, insistir en la idea que l'elecció d'uns estudis no determina una trajectòria professional i descobrir què vol dir que el futur és variable. Aquest taller proposa un seguit d'exercicis individuals i dinàmiques de grup per reflexionar sobre el fet de triar tant en l'àmbit acadèmic com el personal. Per a l'activitat es disposa d'un guió per al professorat.

Objectius

  • Prendre consciència que el futur professional no depèn només dels estudis que es triïn.
  • Compartir dubtes, inquietuds i incerteses davant del futur.
  • Afrontar la presa de decisions sobre el futur acadèmic i professional sense angoixes, d'una manera raonada i confiada.

A qui s'adreça: Educació secundària postobligatòria

Calendari: Dimecres 29 de gener i dimecres 5 de febrer, a les 10h

Durada aproximada: 2 hores

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: CaixaForum Girona. Carrer dels Ciutadans, 19 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11

Preu: 30 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat a caixaforumgirona@magmacultura.com. Tel. 972 20 98 36

Més informació: www.educaixa.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona