Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Encaixos. Petites històries de geometria

Referència227 (codi 1020)
Nivell
  • Infantil (primer cicle)
  • Infantil (segon cicle)
Temàtica
  • Arts plàstiques

Les tres formes geomètriques del quadrat, el triangle i el cercle són les protagonistes d'aquesta activitat. Explorant l'entorn i utilitzant diversos materials, podreu reconèixer-les, dibuixar-les, moure-les, jugar a compondre figures i, fins i tot, explicar històries.

Amb aquesta activitat els vol treballar el foment de valors ètics i socials com el treball en equip, l’autoestima, l’autonomia, la responsabilitat, l’empatia, la convivència, etc. Els nostres recursos potenciïn el creixement socioemocional i en valors.

Objectius

  • Explorar l’entorn a partir del joc interactiu entre les tres formes geomètriques principals (quadrat-cercle-triangle).

A qui s'adreça: 2n cicle d'educació infantil

Calendari: Del 30 de març al 3 d’abril, a les 9.30 i a les 11.15 h

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: CaixaForum Girona. Carrer Ciutadans, 19 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11

Preu: 30 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat a caixaforumgirona@magmacultura.com. Tel. 972 20 98 36

Més informació: www.educaixa.com Tel. 972 209 836

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona