Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Teatre Obert - Secundària: 'Breaking Point (Punt de ruptura)'

Referència156.1 (codi 1112)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Teatre

Weibel weibel Co.

Breaking Point (“Punt de ruptura”) és un espectacle que explora la tensió creada en determinades situacions a causa de les expectatives i la relació que el públic té amb els materials que s'utilitzen durant l'espectacle així com la manera com són tractats. La proposta destripa aquesta forma d'art fins el nucli per tal de veure com això afecta tant a l'artista com al públic. La majoria dels elements són construïts en escena amb l'ajuda del públic i després provats fins que es trenquen. Aquests elements inclouen una corda fluixa feta de paper, que després es sotmesa a foc, vapor, fricció i aigua. Una altra corda feta amb fil de pescar... Tot plegat està montat de manera molt poc convencional que ajuda a crear la tensió necessària. La proposta és sencilla i no té trucs de llum ni so. Es busca que els materials parlin per ells mateixos i que el públic noti que el que veu és el que hi ha. El paper és paper, el fil de pescar és senzillament fil de pescar i el foc és foc de veritat. Una proposta que implica el públic a que col.labori de manera activa, es mogui per la sala i s'apropi al màxim. L'espectale porta el públic i els elements al punt màxim de tensió fins que... es trenca ( l'element); el públic no es trenca... s'encongeix, vibra, s'ho passa bé i roman sa i estalvi.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat.

Calendari: 21 de febrer de 2020. Horari: 12h

Durada aproximada: 1 hora 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Teatre Municipal - Plaça del Vi, 1 Girona. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: 6,5 €/alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462.

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Teatre Municipal de Girona