Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Teatre Obert - Secundària: 'Lazarillo de Tormes'

Referència156.3 (codi 1114)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Teatre

Teatre de Ponent.

La història i les aventures del Lazarillo són el que avui diríem una road movie, un camí de l’heroi, un tour de force... I és això i molt més! Dos actors que interpreten personatges, que intercanvien identitats, que expliquen com s’explicava a les places dels pobles de l’Espanya de mitjans dels segle XVI. Una obra pensada per a l’oralitat que portem a escena a la manera dels “Blues Brothers”, els “pícaros” del segle XX.

A qui s'adreça: Educació secundària postobligatòria dels centres educatius de la ciutat.

Calendari: 5 de febrer de 2020. Horari: 9:45h i 12h

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Teatre Municipal. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: 6,50 €/alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462.

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Teatre Municipal de Girona