Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Vols viure una experiència a l'estranger?

Referència16 (codi 1217)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Coneixement de la ciutat
  • Cooperació i solidaritat
  • Educació per la mobilitat

La visita consisteix en una sessió informativa a càrrec del Servei de Mobilitat Internacional de L'Estació Espai Jove, on a través de dinàmiques participatives us donarem a conèixer diferents recursos i oportunitats per marxar a l'estranger. En aquesta sessió us podem informar i orientar perquè visqueu una experiència a l’estranger que s’ajusti al que esteu buscant. Al llarg de la sessió presentarem diferents opcions de mobilitat internacional: millora d'idiomes, formació, feina, pràctiques, voluntariat, viatges, projectes juvenils. 

 Amb aquesta activitat es volen treballar els valors d'apoderament, iniciativa i autoconeixement.

Objectius

  • Apropar la informació als joves sobre diferents àmbits de la seva vida amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats a través de la informació i la dinamització.
  • Poder arribar i donar a conèixer el Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove al màxim de joves possibles.
  • Conèixer amb profunditat les diferents opcions de mobilitat internacional; fomentar l’adquisició d’hàbits consultius i participatius entre els joves dins el seu àmbit més proper i durant tot el seu procés formatiu i personal; i facilitar i fomentar la mobilitat internacional i els intercanvis entre joves i entitats juvenils.

A qui s'adreça: Educació secundària postobligatòria

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 2 hores

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: L'Estació Espai Jove (Carrer Santa Eugènia, 17. Girona). Com arribar-hi: L3, L4 i L5

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal inscriure's amb 15 dies d'antelació. Tel. 972 220 070. naila.freixes@ajgirona.cat

Més informació: L'Estació Espai Jove. Sta. Eugènia, 17. 17005 Girona. Tel. 972 220 070. estacio@ajgirona.cat - www.girona.cat/estacio

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - L'Estació Espai Jove