Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Actua contra el càncer

Referència276 (codi 1244)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Educació per la salut

Programa de 6 mòduls, de formació i educació per a la salut online, amb un disseny interactiu i pedagògic. Cada un dels mòduls es dedica a un tema (cáncer, tabac, alcohol, sol, alimentació i activitat física) accedint a pantalles formatives, de jocs, glossari de termes i enllaç a pàgines web on ampliar continguts informatius.

Amb aquesta activitat es vol treballar l'autoconeixement, presa de decisions i el pensament crític.

Objectius

  • Conscienciar als alumnes sobre la importància dels hàbits de vida saludables per gaudir d'una bona salut i prevenir malalties.

A qui s'adreça: 6è d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona.

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 30 minuts per pantalla

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Realitzar una activitat solidària “Ho fem per tu” al centre escolar per a benefici de l’AECC-Catalunya contra el càncer. Es necessiten ordinadors amb connexió a internet

Lloc: A l'aula

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Aecc - Catalunya Contra el Càncer, Tel. 972201306, www.aecc.es

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona – Servei de Promoció de la Salut