Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

La BATERIA - l'instrument dels ritmes moderns

Referència172 (codi 1360)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Història i art
  • Música

Audició - taller de format reduït per a fer dins l'aula. Una músic tallerista altenarà explicacions amb demostracions acompanyat per un powerpoint seguint l'evolució de l'instrument des dels seus inicis fins a l'actualitat; posant de relleu com la bateria es va anar modificant adaptant-se als ritmes i a les maneres de tocar de cada context musical i sociocultural. El taller s'inicia amb una breu presentació i introducció i es conclou amb un breu tancament amb grup per a revisar i compartir les impressions de l'experència viscuda. Té rel·lació amb medi social. Per aquesta activitat es dispos de presentació power point i instruments de percussió.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte, diversitat i sensibilització cultural.

Objectius

  • Posar en valor la diversitat cultural a través de música.
  • Donar a conèixer els patrons rítmics de les diferents gèneres musicals i el context on es van originar familiaritzar els alumnes en el rol de la bateria dins la música moderna i la seva interacció amb els altres instruments.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria

Calendari: Durant el curs escolar, de dilluns a divendres

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: A l'aula

Preu: 90 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mes d'antelació sobre la data prevista per a a la realització de l'activitat a: rec.educatiu@casadelamusica.cat

Més informació: www.casadelamusica.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Casa de la Música del Gironès. Col·labora Ajuntament de Girona