Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Auditori obert a secundària. No se n’ha parlat PROU

Referència160.3 (codi 1367)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Cor de Teatre SMALL

Un concert que dóna veu als joves!

“No se n’ha parlat PROU” és un concert polifònic - teatral que vol donar veu als joves, les seves inquietuds, la visió que ells tenen sobre el món i la societat on vivim i generar un diàleg intergeneracional. Un concert interpretat precisament per ells, joves d’entre 16 i 17 anys, que formen el Cor de Teatre SMALL.

El llançament de la nau espacial Falcon Heavy, carregada amb el cotxe Tesla Roadster comandat per un maniquí vestit d’astronauta, amb l’objectiu a priori de deixar la seva càrrega orbitant en algun punt del cinturó d’asteroides, va ser el punt de partida. Us impacta una notícia però, sense saber el perquè, de seguida cau en l’oblit. Us ha passat alguna vegada? Als integrants més joves de Cor de Teatre sí, i partint d’aquest fet i de temes que els inquieten o els preocupen, han construït l’espectacle No se n’ha parlat prou. En format periodístic, com són les cartes al director, desgranen temàtiques –moltes d’elles sorprenents-, enllaçades amb cançons interpretades al més pur estil Cor de Teatre. David Bowie, Lou Reed, The Beatles, Queen o Fools Garden els serviran de coixí per reflexionar i qüestionar-se el que els preocupa.

Cor de Teatre SMALL és una de les companyies de la branca de formació del Cor de Teatre que treballa des de fa 20 anys a la recerca de noves sonoritats, experimentant amb el seu potencial expressiu i la interpretació: són molt més que un grup vocal, és una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

Fitxa artística:

Intèrprets: Pol Àlvarez, Anna Artigas, Queralt Casademont, Ofir Chinchilla, Carla Costa, Sara Costa, Carla Félez, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Joan Llorens, Berta Masanas, Vall Octavio, Mireia Pairó, Eduard Paredes, Joana Pla, Berta Ramírez, Lluís Vilanova, Jordana Villar.

Guió: Cor de Teatre Small i Laura Pla

Direcció escènica: Laura Pla

Direcció musical: David Costa

Guitarra: Albert Costa

Percussions: Julià Gratacós

Il·luminació: Arnau Nadal

So: Marc Paneque

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Pendent de concretar

Durada aproximada: 50 minuts

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert , paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut.

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 6 €/alumne. 4,5€/alumne per aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona. Col·labora Ajuntament de Girona.