Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Papageno & Cía - Un divertit recorregut per les òperes de W. A. Mozart

Referència169 (codi 1389)
Nivell
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
  • ESO (primer cicle)
Temàtica
  • Música

En Papageno és un dels personatges més entranyables i divertits del món de l'òpera. En aquest concert, de to còmic i distès, l'alumnat coneixerà un Papageno que busca desesperadament algú de qui enamorar-se. Per aconseguir-ho, farà un recorregut per algunes de les òperes més famoses de W. A. Mozart, amb l'ajuda dels músics... i del públic! Guió, direcció musical i arranjaments musicals: Albert Gumí Direcció d'escena i escenografia: Xavier Erra Intèrprets: baríton, soprano, clarinets i fagot.

Objectius

  • Conèixer algunes de les òperes més importants del compositor W. A. Mozart. Percebre i entendre com la temàtica amorosa és un dels grans temes per a la creació operística.
  • Descobrir la capacitat de la música per descriure els personatges d'una òpera.

A qui s'adreça: Educació primària i 1r cicle d'educació secundària obligatòria

Durada aproximada: 55 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Espai Caixa. Plaça Poeta Marquina, 10, 19 17002 Girona. Com arribar-hi: L3, L4, L5, L7 i L8

Preu: 30 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 20 98 36 o bé a caixaforumgirona@magmacultura.net

Més informació: www.educaixa.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona