Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Un bosc a la paret - Percussions inesperades

Referència179 (codi 1390)
Nivell
  • Infantil (primer cicle)
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
Temàtica
  • Música

Un mateix instrument o objecte pot sonar de tantes maneres diferents com imaginació tinguem. De la mateixa manera, una habitació es pot convertir en un bosc, on res és el que sembla, on qualsevol silenci, so o soroll es converteix en una possibilitat musical. Quatre músics ens descobriran un espai sonor hipnòtic i suggeridor. L'única cosa que hem de fer és obrir les orelles i aprendre a tornar a escoltar. Obres de: John Cage, Steve Snowden, David Lang, Arvo Pärt i Enric Monfort Interpretació a càrrec de Kimbala: Salvador Soler / Miquel Vic / Naia Membrillera / Sabela Castro / Mario Cortizo / Jeremy Friedman / Carles Salvador / Enric Monfort, percussionistes Direcció escènica i dramatúrgia: Anna Llopart Direcció musical i dramatúrgia sonora: Enric Monfort.

Objectius

  • Entendre com qualsevol so es pot convertir en música per mitjà d'instruments de percussió, objectes, mecanismes acústics i electrònics.
  • Desenvolupar la capacitat d'escolta i la imaginació per mitjà del so de diversos instruments. Gaudir de la percussió clàssica contemporània.

A qui s'adreça: 1r cicle d’educació infantil (2 anys), 2n cicle d'educació infantil (P3, P4 i P5), cicles inicial i mitjà d'educació primària

Calendari: Del 27 al 29 de novembre, a les 10 i a les 11.30 h

Durada aproximada: 50 minuts

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe

Lloc: Espai Caixa. Plaça Poeta Marquina, 10, 19 17002 Girona. Com arribar-hi: L3, L4, L5, L7 i L8

Preu: 30 €/ grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 20 98 36 o bé a caixaforumgirona@magmacultura.net

Més informació: www.educaixa.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona