Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Orienta't a Els Químics Espai Jove

Referència14 (codi 482)
Nivell
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Civisme i participació
  • Coneixement de la ciutat
  • Tecnologies de la informació i la comunicació

Visita a l’equipament Els Químics Espai Jove a càrrec d’un tècnic/a del seu servei d’informació juvenil. La visita segueix un recorregut amb el que es pretén que els alumnes descobreixin aquest equipament i els seus serveis, que els permetran informar-se de tots els temes que els interessen i assessorar-se sobre les qüestions que els preocupen com són la informació juvenil, formació, treball, habitatge, participació, mobilitat, etc. L’activitat es realitzarà durant un matí als Químics Espai Jove i es divideix en dues parts: 1a part: Visita guiada a Els Químics Espai Jove (obligatòria), 2a part: Dinàmica sobre orientació acadèmica (a escollir en el moment de concretar la visita).

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors d'empoderament, igualtat d'oportunitats i creixement personal.

Objectius

  • Apropar la información als joves sobre diferents àmbits de la seva vida amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats a través de la informació i la dinamització.
  • Poder arribar i donar a conèixer els nostres serveis al màxim de joves possibles.
  • Mitjançant les dinàmiques conèixer amb profunditat els camins formatius existents del sistema educatius actual i quina és l'opció que millor s’adapta a cada jove; fomentar l’adquisició d’hàbits consultius i participatius entre els joves dins el seu àmbit més proper i durant tot el seu procés formatiu i personal.

A qui s'adreça: 2n cicle d'educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat

Calendari: Durant el curs escolar, de dilluns a divendres, matins de 9 h a 14 h

Durada aproximada: 2 hores

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Els Químics Espai Jove. Carrer Caldes de Montbui, 106 17003 Girona. Com arribar-hi: L1, L11 i L8

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal inscriure's amb 15 dies d'antelació. Tel. 972 417 394. eortizv@ajgirona.cat

Més informació: Els Químics Espai Jove - Secció de Joventut. Carrer Caldes de Montbui, 106 17003 Girona. Tel. 972 417 394. quimics@ajgirona.cat - www.girona.cat/quimics - Eduard Ortiz eortiz@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Els Químics Espai Jove