Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Orienta't a L'Estació Espai Jove

Referència15 (codi 483)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Coneixement de la ciutat
  • Civisme i participació
  • Tecnologies de la informació i la comunicació

Visita a l'equipament L’Estació Espai Jove a càrrec d'un tècnic/a del servei d'informació juvenil. La visita segueix un recorregut amb el que es pretén que els alumnes descobreixin aquest equipament i els seus serveis, que els permetran informar-se de tots els temes que els interessen i assessorar-se sobre les qüestions que els preocupen com són la informació juvenil, formació, treball, habitatge, participació, mobilitat, etc. L'activitat es realitzarà durant tot un matí a L'Estació Espai Jove i es divideix en dues parts: 1a part. Visita guiada a L'Estació Espai Jove (obligatòria). 2a part. Dinàmica sobre orientació laboral (a escollir en el moment de concretar la visita).

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors d'empoderament, creixement personal i proactivitat.

Objectius

  • Apropar la informació als joves sobre diferents àmbits de la seva vida amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats a través de la informació i la dinamització.
  • Poder arribar i donar a conèixer els nostres serveis al màxim de joves possibles.
  • Mitjançant les dinàmiques, aconseguir, conèixer i definir el nostre objectiu professional; posar de relleu les necessitats formatives i competencials que exigeix actualment el mercat laboral als joves; fomentar l’adquisició d’hàbits consultius i participatius entre els joves dins el seu àmbit més proper i durant tot el seu procés formatiu i personal.

A qui s'adreça: Educació secundària postobligatòria

Calendari: Durant el curs escolar, els matins de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h

Durada aproximada: 2 hores 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: L'Estació Espai Jove (Carrer Santa Eugènia, 17. Girona). Com arribar-hi: L3, L4 i L5

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal inscriure's amb 15 dies d'antelació. Tel. 972 220 070. eortizv@ajgirona.cat

Més informació: L'Estació Espai Jove. Sta. Eugènia, 17. 17005 Girona. Tel. 972 220 070. estacio@ajgirona.cat - www.girona.cat/estacio

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - L'Estació Espai Jove