Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

La tinença responsable d'animals de companyia

Referència109 (codi 544)
Nivell
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Educació ambiental

Tallers a les escoles de primària i centres d’educació especial, que tenen per objectiu sensibilitzar els infants sobre la tinença responsable d’animals de companyia. Per aquesta activitat es disposa de fitxes de treball per a l'alumnat.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de responsabilitat i civisme.

Objectius

  • Aprendre a tenir cura i tractar de manera responsable les mascotes, fomentar l'adopció i evitar els abandonaments.
  • Entendre que la tinença de mascotes és una responsabilitat a llarg termini, que pot esdevenir un complement enriquidor per a qualsevol família, respectant sempre la convivència ciutadana.
  • Donar nocions d'etologia i comportament animal.

A qui s'adreça: Educació primària dels centres educatius de la ciutat

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 50 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Aula i pati de la pròpia escola

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. També, si no s'ha superat el nombre de grups, es podrà fer inscripció durant el curs, amb 10 dies d'antelació, al telèfon 972 221 866 o a caseta@ajgirona.cat

Més informació: La Caseta-Serveis Educatius Tel. 972 221 866

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - www.lacopa.cc