Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Els petits més grans. Les faules de l'equilibri

Referència120 (codi 550)
Nivell
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle inicial)
Temàtica
  • Medi natural

Voleu saber què s'amaga enmig d'un bonic hort ple de fruiters, hortalisses i flors quan hi arriba la primavera? Però què hi fan aquí, un munt d'insectes diferents? Us convidem a gaudir d'aquest espectacle amb titelles que ens ajudarà a conèixer i respectar el meravellós món dels insectes amb tres històries: 1- La formiga i el pugó ens explicaran la seva relació de mutualisme en què tots dos en surten beneficiats. En aquesta història una marieta ajudarà a trobar l'equilibri entre la formiga, el pugó i la planta on viuen per evitar la seva mort. 2- La flor trista. Acompanyats per un escarabat coneixerem la planta des de l'arrel fins a la flor i com l'abella, un insecte pol·linitzador, escampa el seu pol·len. 3- Papallones que ens descobriran com creixen fent la metamorfosi i ens ajudaran a esbrinar si les aranyes són insectes o no ho són.

Amb aquesta activitat els vol treballar el foment de valors ètics i socials com el treball en equip, l’autoestima, l’autonomia, la responsabilitat, l’empatia, la convivència, etc. Els nostres recursos potenciïn el creixement socioemocional i en valors.

Objectius

  • Conèixer i respectar el món dels insectes amb la representació teatral de tres històries.
  • Gaudir d'un espectacle teatral.

A qui s'adreça: 2n cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària

Calendari: Dijous 19 i divendres 20 de març, a les 10 h i a les 11.15 h

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: EspaiCaixa/Auditori. Plaça Poeta Marquina, 10 17002 Girona. Com arribar-hi: L3, L4, L5, L7 i L8

Preu: 30 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 20 98 36

Més informació: www.educaixa.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona