Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Auditori Obert a secundària

Referència160 (codi 576)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Cicle d'activitats musicals educatives adreçades als alumnes d'educació secundària i batxillerat amb l'objectiu d'introduir-los al món de la música en viu, i despertar la seva inquietud i sensibilitat envers la música. Tanmateix les propostes escollides estan elaborades des d'un punt de vista educatiu combinades amb l'atractiu de les eleccions dels repertoris ajustat a les diferents edats educatives, i la posada en escena per generar dinamisme i interacció amb els alumnes.

El curs 2019-2020 està especialment pensat pels joves amb propostes actuals i atractives que van des d’un assaig obert amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, un concert amb l’orquestra de pilotes Basket Beat Barcelona, i com a novetat, una proposta polifònica – teatral amb el Cor de Teatre SMALL, que vol mostrar amb música les inquietuds i la visió que els joves tenen sobre el món i la societat actual.

Concerts: 
La Simfòmica per a joves

FundKids

No se n’ha parlat PROU  

Basket Beat 

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de creixement personal, respecte i creativitat.

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Període de prescripcions dels concerts escolars del 22 de juny al 24 de setembre. Data límit d’assignació de places: 5 d’octubre.

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert .

paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut. (veure apartat inscripcions).

Un cop finalitzada la fase de preinscripcions, es confirmarà a les escoles sol·licitants si hi ha places disponibles i l'horari assignat. En cas d'haver-hi diferents passis, es tindrà en compte la preferència horària de la mateixa escola i l'ordre de preinscripció.

Tots els concerts tenen establert un límit màxim d’aforament, per tant, en cas que les sol·licituds superin el nombre de places, aquestes s’assignaran per ordre de preinscripció.

Lloc: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Preu: La Simfònica per a joves: 2 €/alumne FundKids, No se n'ha parlat PROU i Basket Beat: 6€/alumne/audició. 4,5€/alumne/audició per aquells centres educatius de la ciutat que ho sol·licitin

Inscripcions: Per sol·licitar una audició, aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'audició sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709 auditoriobert@auditorigirona.org Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona. Col·labora Ajuntament de Girona.