Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Tots junts a cantar!

Referència162 (codi 585)
Nivell
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Música

Concert de cantaires de primària d'un repertori comú amb acompanyament d'un grup instrumental de l'Escola Municipal de Música, en funció del repertori.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de cohesió, respecte i responsabilitat.

Objectius

  • Desvetllar la sensibilitat musical a través del cant.
  • Educar la veu mitjançant un repertori comú.
  • Gaudir del plaer de cantar amb acompanyament de formacions instrumentals.
  • Comunicar-se amb altres nens i nenes a través de la cançó.
  • Participar en el muntatge d'un espectacle musical.

A qui s'adreça: 3r, 4t, 5è d'educació primària dels centres educatius de la ciutat i poblacions veïnes

Calendari: Durant el curs es prepararà el concert. Assajos a La Mercè 10 o 11 de març i 28 o 29 d'abril. Assaig general Auditori 11 de maig. Concert dimarts 12 de maig tarda.

Durada aproximada: assajos, 1 hora; concert, 40 minuts

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe.

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. Haver preparat el repertori proposat. El concert es farà en horari extraescolar. Màxim 1.000 alumnes (4 sessions de 250 alumnes). Cal que en la inscripció hi consti el correu electrònic del centre i del professor responsable de l'activitat

Lloc: Assaig general i concert: Auditori-Palau de Congressos de Girona

Preu: Gratuït per a l'alumnat de les escoles de Girona. 9 €/alumne per a l'alumnat de les escoles de fora de Girona (inscripció condicionada a la capacitat màxima d'alumnes). El material (CD, partitures ...) va a càrrec de les escoles participants

Sol·licituds:
Centres de Girona: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.
Centres de fora de Girona: Cal que presentin una instància a l'Ajuntament de Girona abans del 24 de setembre sol.licitant participar en l'activitat, indicant població, nom del centre, persona responsable, curs o cursos i número d'alumnes participants a l'activitat.

Més informació: Escola Municipal de Música. Tel. 972 210 030. emm@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Organisme Autònom Local d'Educació Musical de Girona