Recursos educatius 2019-2020

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

 

Prevenció de les conductes abusives

Referència268.5 (codi 644)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Educació per la prevenció de les conductes violentes
  • Educació per la salut
  • Teatre

Sovint el maltractament entre iguals forma part del repertori d’alguns nens i nenes. La pèrdua de respecte cap a un mateix/a i cap als altres, acostuma a estar present en les relacions socials i a molts nivells. Algunes d’aquestes conductes gaudeixen de cert grau de permissivitat o aprovació per part del grup i/o dels adults.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors d'empatia, relacions interpersonals i solució de problemes i conflictes.

Objectius

  • Ajudar els alumnes a prendre consciència de certes conductes i dels efectes negatius que poden tenir.
  • Fomentar la necessitat d’actuar positivament.

A qui s'adreça: 6è curs d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: A l'aula

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Ajuntament de Girona – Servei de Promoció de la SalutTel. 972 201 900. empsa@ajgirona.cat - www.girona.cat/empsa

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona – Servei de Promoció de la Salut